Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Termeni si conditii

 1. Datele de identificare ale comerciantului

1.1 S.C. Studio Moderna SA, cu sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 319 L, Cladirea Paris, corp A1, parter, sector 6, cod postal 061072, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 40/12581/2002, CUI 15065733, atribut fiscal RO, capital social 90.000 lei, avand cont bancar nr. RO39 BACX 0000 0000 3743 7250, deschis la Uncredit Bank suc. Grigore Mora, operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.

 1. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

2.1 Consumatorul poate inregistra comenzi pe site, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi si urmand pasii de finalizare a comenzii sau prin asistenta telefonica apeland numarul de telefon afisat pe pagina site-ului (tarif normal).

2.2 In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si rezervarea acestora.

2.3 E-mailul primit automat de catre Consumator, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic via e-mail in mod automat iar Contractul se considera incheiat intre Studio Moderna si Consumator in momentul primirii de catre Consumator de la Studio Moderna, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de confirmare a Comenzii.

2.4 SC Studio Moderna SA nu vinde produse in sistemul „din usa in usa” (door to door) si ca urmare, nu avem angajati care sa se deplaseze la locuinta dumneavoastra pentru a comercializa produsele noastre.

 1. Pretul produselor.Modalitati de plata

3.1 Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxa de timbru verde cat si taxa de transport.

3.2 Produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

3.3 Preturile 'Club 5* sunt valabile numai pentru membrii validati Club 5*

3.4 Platile facute online sunt securizate, toate datele inserate fiind protejate. Pentru mai multe informatii despre modalitatile de plata, click aici.

3.5 Taxa de Servicii/Taxa Manipulare are valoare fixa 7.99 RON (TVA inclus) si se aplica doar comenzilor cu plata la livrare(ramburs), indiferent de produsul/produsele achizitionate. Comenzile platite online sunt scutite de aceasta taxa.

 1. Informatii despre livrare

Pentru informatii despre livrare click aici.

 

 1. Dreptul de retragere

5.1 Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

5.2 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile - exceptie fac produsele in a caror comunicare comerciala este mentionata o alta perioada -  de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre Studio Moderna SA). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze Studio Moderna cu privire la decizia sa de returnare, prin una din urmatoarele variante:

 1. a) de a folosi modelul de formular de retragere ce se regaseste AICI
 2. b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

5.3 IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

5.4 Termenul de testare returnare este de 14 zile(exceptie fac produsele in a caror comunicare comerciala este mentionata o alta perioada). Returnarea produselor se face postal, fara ramburs la adresa: OFICIUL POSTAL 83, CASUTA POSTALA 42, CALEA GIULESTI, NR.6-8, SECTOR 6, BUCURESTI, COD POSTAL 062610 sau prin orice firma de curierat (achitand taxa de trimitere colet), la adresa: comuna Joiţa, judeţul Giurgiu, România, tarla 36, parcela 230/2, spaţiul BUW7, unitatea A şi B, situată în Complexul industrial CTPark Bucharest West. In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii trebuie sa returnati si eventualele cadouri primite la oficiul postal : O.P-83, C.P.-42, Sector 6, Bucuresti. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de documentele prevazute la lit. a) sau b) de mai sus, copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala (produsul trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul Studio Moderna. Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar Studio Moderna NU va restitui contravaloarea produsului in cauza). Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre Studio Moderna, in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, Studio Moderna NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. Studio Moderna va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

! Consumatorul poate solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 1. a) Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site – Consumatorul poate solicita returnarea contravalorii sau inlocuirea acestuia;
 2. b) Produs livrat deteriorat – Recomandam consumatorilor sa refuze receptionarea coletelor care prezinta deteriorari vizibile. Pentru a dovedi faptul ca produsele au fost livrate deteriorate, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu agentul firmei de curierat in care va fi mentionata starea coletului in momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia produsului. Orice reclamatie ulterioare nu va fi luata in considerare.
 3. c) Produs lipsa din colet – In cazul in care consumatorul nu intra in posesia tuturor produselor comandate, este necesar sa ne sesizeze folosind formularul de la adresa sau prin e-mail la adresa ro@studio-moderna.com, in termen de maxim 72 ore de la receptionarea coletului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

5.5 Personalul SC Studio Moderna SA nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

5.6 Politica de retur mai sus mentionata se aplica doar produselor comandate online pe site-urile www.top-shop.ro, www.dormeo.ro, www.walkmaxx.rowww.delimano.rowww.wellneo.ro, www.rovus.ro  si au fost receptionate de catre consumator in urma transportului prin curier.
Politica de retur mai sus mentionata nu se aplica in cazul produselor cumparate direct din magazinele Top Shop / Dormeo; pentru produsele achizitionate direct din magazin (comert direct),  se aplica procedura de retur din magazinul respectiv, unde au fost emise documentele de vanzare.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Consumator.

5.7 Care sunt situaţiile/produsele neramursabile?

Nu se acordă rambursare pentru produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de exploatare sau întreţinere necorespunzătoare/ incorectă a produsului (zgârieturi, ciobituri, şocuri mecanice/electrice). În cazul în care este posibilă aducerea la conformitate a acestor produse, cumpărătorul va fi informat cu privire la faptul că va suporta atât contravaloarea pieselor înlocuite, cât şi manopera/reparaţia. Electrocasnicele mici, în cazul în care au fost desigilate şi testate de către client, trebuie aduse curate pentru a fi acceptat returul.

Produsele cosmetice, corsetele şi lenjeria de corp, din motive de protecţie a sănătății sau din motive de igienă, nu sunt acceptate ca şi retur dacă au fost desigilate, utilizate sau testate. Nu pot fi returnate produsele deteriorate sau murdărite din cauza neambalării corespunzatoare, cât şi produsele care poartă semne de uzură sau mirosuri improprii.

5.8 Sesizarile/Sugestiile privind produsele/serviciile noastre se pot face utilizand formularul click aici sau prin e-mail către adresa relatiiclienti.ro@studio-moderna.com.

Ne angajăm ca în termen de maxim 48 ore să primiți un răspuns privind sugestia/sesizarea dumneavoastră. Toate sesizarile/sugestiile dumneavoastra sunt foarte importante pentru noi si de fiecare data vom dispune toate masurile necesare pentru solutionarea acestora intr-un mod amiabil.

 1. Garantii

Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite in cele ce urmeaza ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

Pentru informatii despre acordarea garantiei click aici.

 1. Forta majora si cazul fortuit

7.1 SC Studio Moderna SA nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre SC Studio Moderna SA.

 

 1. Informatii privind DEEE (Deseuri de echipamente electrice si electronice)

8.1 Ordonanta de urgenta nr. 5/2015 stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei prin prevenirea si reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), prin reducerea efectelor globale ale utilizarii resurselor si prinimbunatatirea eficientei utilizarii acestor resurse.

8.2 Pentru a contribui la o dezvoltare durabila, utilizatorii de echipamente electrice si electronice (EEE) au obligatia de a respecta urmatoarele dispozitii ale ordonantei:

 • sa nu elimine DEEE impreuna cu deseurile menajere din locuinta;
 • sa predea DEEE numai catre punctele si centrele de colectare special amenajate in acest scop.

Astfel, utilizatorii de EEE participa activ la valorificarea si reciclarea DEEE, contribuind la reducerea potentialelor efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoasein EEE. Încalcarea acestor dispozitii legale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice si cu amenda de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice. Pentru mai multe informatii, descarca aici Pliantul de Informare pentru Utilizatorii EEE din Romania Pentru a accesa harta interactiva de pe site-ul Asociatiei RoRec, click aici.

 

 1. Disfunctionalitati ale site-ului

9.1 Informatiile continute de acest site sunt doar in scopuri de informare. Informatiile sunt furnizate de Studio Moderna si, in pofida faptului ca incercam sa publicam informatii actualizate si corecte, nu garantam si nu ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste: acuratetea, fiabilitatea, integritatea, compatibilitatea sau disponibilitatea si functionalitatea online a site-ului in termini de: continut, informatii, produse, servicii sau grafica. Orice act (de incredere) care se bazeaza pe astfel de informatii este prin urmare asumat de catre utilizator. In perioada de testare a noii platforme (15.09.2014 - 15.1.2015), exista o mai mare posibilitate pentru ca astfel de inexactitati sa apara ca o consecinta directa a lansarii noilor pagini web: www.dormeo.ro, www.top-shop.ro, www.delimano.ro, www.liveactive.ro si altele. In aceeasi perioada, Studio Moderna isi rezerva dreptul de a dezactiva paginile web si a intrerupe activitatea magazinelor on-line din motive tehnice, de mentenanta si intretinere. In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot ce ne sta in putinta – in limita posibilitatilor tehnice – de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de expediere sau va vom anula comanda, caz in care veti fi notificati.

Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi (inclusiv, filialele, afiliatii, partenerii, agentii, directorii si angajatii) nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

 • utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
 • preturile afisate, transport sau alte servicii;
 • intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
 • virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;
 • erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
 • deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;
 • continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.