Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Stiri Delimano

 • Smoothie regal: secretul siluetei lui Kate Middleton

  Smoothie regal: secretul siluetei lui Kate Middleton

  De curand, in social media au navalit informatii despre cum una dintre cele mai iubite membre ale familiei Regale, Ducesa de Cambridge Kate Middleton, reuseste sa isi mentina silueta impecabila. „O stire de importanta relativa”, probabil ca spun majoritatea barbatilor, insa femeilor le-a retinut atentia si le-a pus pe ganduri: poate am putea avea si noi o silueta regala, ca ea.

  Citi mai multe 
 • Cele mai bune tari pentru mame: Unde ne aflam?

  Cele mai bune tari pentru mame: Unde ne aflam?

  „Save the Children”, cea mai mare organizatie mondiala cu rol in sprijinirea copiilor, a dat publicitatii raportul sau anual privind cele mai bune tari pentru mame. Asa cum era de asteptat, si in 2012 Batranul Continent sta cel mai bine la acest capitol. Fruntase sunt tarile nordice, cu Norvegia, Islanda si Suedia pe primele 3 locuri (in aceasta ordine)....

  Citi mai multe 
 • Locuiesti intr-un oras mare? Consuma mai multa vitamina C!

  Locuiesti intr-un oras mare? Consuma mai multa vitamina C!

  Un regim bogat in vitamina C diminueaza efectele nocive la nivelul aparatului respirator ale poluantilor din aerul pe care il respiram, afirma o echipa de experti canadieni, in urma unui studiu de mai multi ani pe un grup de pacienti care au fost tratati la spitale si clinici din Londra.

  Citi mai multe 
 • Au multe calorii, dar sunt foarte sanatoase! 6 Alimente calorice care ar trebui sa nu iti lipseasca

  Au multe calorii, dar sunt foarte sanatoase! 6 Alimente calorice care ar trebui sa nu iti lipseasca

  Nu tot ceea ce "ingrasa" este nociv si trebuie eliminat din dieta de zi cu zi. Exista alimente foarte calorice, dar al caror deficit din alimentatie poate sa conduca la aparitia unor boli serioase - iata un adevar pe care multe persoane il ignora si, "de dragul" siluetei, ajung sa-si compromita - intr-o masura mai mica sau mai mare - sanatatea.

  Citi mai multe 
 • Bucurestiul, inaintea Bruxelles-ului

  Bucurestiul, inaintea Bruxelles-ului

  In topul Euromonitor International  al celor mai vizitate 100 de orase de pe glob in 2011 Bucurestiul este, si el, prezent. A pierdut o pozitie fata de 2010, dar numarul de sosiri a crescut cu 10%, la 2,35 milioane. Mai mult decat atat, Bucurestiul s-a situat in fata unor orase cu puternica rezonanta cel putin pentru noi, romanii: (...)

  Citi mai multe