Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Tocanita ardeleneasca de ciuperci si branza de burduf

Ingrediente:

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 300 g de ciuperci de padure, taiate bucati
  • 400 g de ciuperci Champignon, taiate sferturi
  • 1 ceapa taiata solzisori
  • 1 ardei capia taiat fasiute
  • Cateva fire de usturoi verde, tocat (Optional!)
  • 250 ml de smantana dulce cu 32% grasime, pentru gatit
  • 200 g de branza de burduf maruntita
  • O picatura de ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura de marar tocat
  • Sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:

Mod de preparare:

  1. Se soteaza ceapa si ardeii in uleiul cald, adaugand un praf de sare.
  2. Se adauga ciupercile peste soteul de ceapa si se continua sotarea pana ciupercile s-au inmuiat putin, adaugand restul de condimente.
  3. Se adauga smantana dulce, apoi branza de burduf si la urma mararul tocat, amestecand bine, pentru a nu se prinde de tigaie.
  4. Se orneaza cu ciuperci Champignon uscate in cuptor.

Autor : Chef Horia Virlan