Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Tartă Tartin

Dificultate

Durata de utilizare gatit:

20

Timp de preparare:

20

Timp total:

40

Ingrediente:
  • 1 kg piersici
  • Zeamă proaspătă de la o portocală
  • Bețișoare de vanilie
  • Zahăr – 3 linguri
  • 50 g unt
  • 100g făină
  • 400 g aluat foietaj
Mod de preparare:

După ce tăiem piersicile pe jumătate, le scoatem sâmburii și le stropim cu zeamă de portocală. Apoi, topim untul în tigaie și adăugam 3 linguri de zahăr. Lăsăm să se dizolve, după care punem piersicile și adăugam vanilie pentru aromă fină. Fructele se lasă puțin la rumenit. Se pot întoarce cu un clește de metal, pentru că tigaia Delimano Diamond Collection nu se zgârie. În plus, putem manevra ușor tigaia, fără mânuși pentru că manerul nu se încinge.

Aluatul îl întindem, să fie subțire, după care decupăm cu atenție marginile ca să se potrivească perfect pe forma tigăii.  Acoperim fructele și apoi băgăm tigaia la cuptor, fără grijă.

În tigaia Diamond, tarta se coace uniform la temperaturi mici și nu se va lipi de peretele sau fundul tigăii datorită învelișului interior antiaderent.

Poftă bună! :) 

Autor : Chef Horia Vîrlan