Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Sandvisurile haiducului

Durata de utilizare gatit:

Informatie nedisponibila

Timp de preparare:

Informatie nedisponibila

Timp total:

Informatie nedisponibila

Ingrediente:
  • 8 felii de paine cu usturoi (gasiti reteta pe Delimano)
  • 8 felii de muschi haiducesc
  • 8 felii de branza grasa, mai scursa (sau branza toast)
  • 1 rosie (taiata in 8)
  • sare
  • 8 scobitori
Mod de preparare:

Bucatar: Katja Turk

Nu stim daca haiducii obisnuiau sa serveasca asemenea delicii culinare, dar cu siguranta aceste sandvisuri sunt pe deplin apte sa va desfete simturile si sa va potoleasca foamea in timp ce urmariti Jocurile Olimpice alaturi de cei dragi.

Timp de pregatire: sub 20 de minute

Cum pregatiti sandvisurile:

Puneti feliile de muschi intr-o tigaie incinsa neaderenta (nu aveti nevoie de ulei) si caliti-le bine pe ambele parti. Lasati-le pe foc mic si puneti peste ele cate o felie de branza. Lasati branza sa se topeasca (branza toast se topeste mai repede; daca folositi branza obisnuita, taiati feliile cat mai subtiri).

Intre timp, taiati rosia, puneti-i sare pe rana si pregatiti painea. Pentru ca se potriveste excelent cu rosie si cu patrunjel, cea mai potrivita paine este cea cu usturoi: ea contribuie la desavarsirea gustului.

Rulati feliile de muschi, branza si o felie de rosie (ca in fotografie) si puneti-le pe o felie de paine. Fixati-le cu o scobitoare, si gata aperitivul!

Serviti sandvisurile calde.

Pofta Buna!

Autor : Delimano