Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Pulpe de curcan impanate cu costita, usturoi si rozmarin

Ingrediente:

Pentru 4-6 persoane:

3-4 pulpe superioare de curcan, dezosate, dar cu piele ( aproximativ 1,2 Kg ); 6-8 fire de rozmarin; 3-4 felii de costita, fara os si soric; 2-3 catei de usturoi; 2 linguri de unt; o lingura de ulei de floarea soarelui; ½ lingurita de piper negru macinat; o lingurita de sare

Mod de preparare:

1 Incingeti cuptorul la 180°C. Spalati pulpele de curcan, apoi stergeti-le cu o carpa curata si uscata. Taiati cateii de usturoi in feliute subtiri, iar costita in suvite subtiri. Folosindu-va de un cutit cu varful subtire si de degete introduceti feliute de usturoi, fire de rozamarin si suvite de costita pe sub pielea pulpelor, apoi presarati-le cu sare si piper si ungeti-le cu unt.

2 Stropiti o tava roaster Delimano cu ulei si asezati pulpele in ea, apoi introduceti-o in cuptor pentru 35-40 de minute.

3 Dupa ce pulpele s-au rumenit frumos si sunt bine patrunse, taiati-le felii si serviti-le cu salata verde sau muraturi.

Autor : Chef Horia Virlan