Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Piept de pui in plapuma cu garnitura de cartofi natur

Durata de utilizare gatit:

Informatie nedisponibila

Timp de preparare:

Informatie nedisponibila

Timp total:

20

Ingrediente:
  • 1 varf piper negru
  • 1 buc. piept de pui
  • 1 lingura margarina
  • 2 buc. cartofi
  • 1 varf sare
  • 1 buc. tigaia wok Delimano
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 1 buc. rosie
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingura patrunjel verde
Mod de preparare:

Instructiuni pentru Piep de pui in plapuma cu cartofi natur:

Se taie pieptul de pui in felii groase, il spalam bine si il uscam cu un prosop de bucatarie. Rosia se taie felii cam de 5 mm, iar cascavalul il taiem bucati de 5 mm grosime si lung cat este pieptul de pui. (sau punem 2 bucati una langa alta). Cartofii se taie cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie Delimano punem la topit margarina, asezam feliile de de pui, condimentam cu sare si piper si lasam cam 5 min pe foc. Intoarcem carnea, condimentam cu busuioc si patrunjel si mai lasam iar 5 min pe foc. Apoi punem feliile de rosie peste carne, presaram busuioc, asezam feliile de cascaval si deasupra iar busuioc. Punem capacul peste tigaie si in 2-3 min cascavalul se topeste. Pe farfurie asezam cu grija pieptul de pui in plapuma, alaturi punem garnitura de cartofi peste care presaram patrunjel verde si restul de sos din tigaie. Se orneaza cu frunze de salata.

Autor : Zaharia Daniela