Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Paste chinezesti cu legume si ciuperci

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • un ardei rosu si unul verde, ambii adepti convinsi ai sloganului “gras si frumos”;
  • 2-3 cepe verzi mai vanjoase (trecute de adolescenta), sau o ceapa uscata;
  • 2 rosii potrivite;
  • 1 broccoli;
  • 3-4 ciuperci Champignon medii;
  • 250 grame de taitei;
  • ulei de masline;
  • sare, piper alb macinat, patrunjel verde.
  • Mod de preparare:

    Reteta pe care v-o propun astazi este perfecta pentru dieta: pastele, umflate de apa si “asediate” de legume, sunt atatea cate trebuie ca, odata consumate, sa nu se “ingroase” in temutii colacei, dar - in acelasi timp - sa va potoleasca stomacul razvratit. Legumele vin cu o diversitate de microelemente care va accelereaza metabolismul. In plus, atat ele, cat si ciupercile contin fibre prietenoase cu silueta voastra.

    Chiar si daca sunteti “certati” cu dieta, tot n-ati scapat: eu va recomand si voua felul acesta de mancare, deoarece este aromat, suculent, sanatos si exotic.

    Cum preparati mancarea:

    Fierbeti taiteii in apa cu sare. Taiati ardeii in fasii, ceapa in rondele, rosiile si ciupercile in bucatele (stilul cubist, stiti voi). Rupeti inflorescentele de la broccoli. Puneti o lingura de ulei intr-o tigaie wok neaderenta, apoi adaugati legumele (mai putin broccoli), pastele, sare si piper. Caliti legumele si pastele. Cand sunt aproape gata, adaugati broccoli si mai lasati 3-4 minute. Separat (intr-o alta tigaie), inabusiti ciupercile in putina apa cu ulei. Scoateti apoi ciupercile si amestecati-le cu legumele. La sfarsit, presarati patrunjelul tocat.

    Serviti calda aceasta mancare.

    Pofta Buna!

    Liviu Deculescu

    Autor : Delimano