Paste chinezesti cu legume si ciuperci
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : Informatie nedisponibila
- Ingrediente:
-
- un ardei rosu si unul verde, ambii adepti convinsi ai sloganului “gras si frumos”;
- 2-3 cepe verzi mai vanjoase (trecute de adolescenta), sau o ceapa uscata;
- 2 rosii potrivite;
- 1 broccoli;
- 3-4 ciuperci Champignon medii;
- 250 grame de taitei;
- ulei de masline;
- sare, piper alb macinat, patrunjel verde.
- Mod de preparare:
-
Reteta pe care v-o propun astazi este perfecta pentru dieta: pastele, umflate de apa si “asediate” de legume, sunt atatea cate trebuie ca, odata consumate, sa nu se “ingroase” in temutii colacei, dar - in acelasi timp - sa va potoleasca stomacul razvratit. Legumele vin cu o diversitate de microelemente care va accelereaza metabolismul. In plus, atat ele, cat si ciupercile contin fibre prietenoase cu silueta voastra.
Chiar si daca sunteti “certati” cu dieta, tot n-ati scapat: eu va recomand si voua felul acesta de mancare, deoarece este aromat, suculent, sanatos si exotic.
Cum preparati mancarea:
Fierbeti taiteii in apa cu sare. Taiati ardeii in fasii, ceapa in rondele, rosiile si ciupercile in bucatele (stilul cubist, stiti voi). Rupeti inflorescentele de la broccoli. Puneti o lingura de ulei intr-o tigaie wok neaderenta, apoi adaugati legumele (mai putin broccoli), pastele, sare si piper. Caliti legumele si pastele. Cand sunt aproape gata, adaugati broccoli si mai lasati 3-4 minute. Separat (intr-o alta tigaie), inabusiti ciupercile in putina apa cu ulei. Scoateti apoi ciupercile si amestecati-le cu legumele. La sfarsit, presarati patrunjelul tocat.
Serviti calda aceasta mancare.
Pofta Buna!
Liviu Deculescu