Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Lapte de pasare cu ciocolata

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : Informatie nedisponibila
Ingrediente:

Crema de portocale:

  • 50 gr gem de caise
  • sucul de la o portocala, proaspat stors

Crema de ciocolata:

  • 250 gr ciocolata cu 70% cacao
  • 300 ml lapte
  • 300 ml frisca
  • 30 gr zahăr

Servire:

  • 120 gr zahar
  • 400 ml lapte
  • 400 ml apa
Mod de preparare:

Topiti gemul intr-o oala Delimano® Ceramica la foc mic si apoi amestecati-l cu sucul de portocale.

Incalziti frisca si laptele in cratita Delimano® Ceramica, apoi turnati amestecul fierbinte peste ciocolata bucati. Lasati sa stea 2-3 min¬ute si amestecati. Daca doriti, puteti adauga zahar si/sau suc de portocale.

Separati cu atentie albusurile de ou si bateti-le pana se intaresc. Incorporați cu grija si zaharul. Fierbeti laptele in cratita Delimano® Ceramica. Aduceți laptele in punctul de fierbere, apoi dați focul la minim. In laptele astfel preparat adaugati un bulgare de lapte de pasare. Acesta trebuie indepartat dupa ce a fiert in lapte.

Turnati crema de ciocolata pe o farfurie si asezati apoi cu grija bulgarii de lapte de pasare deasupra. Turnati crema de portocale peste si serviti.

Autor : Delimano