Fusilli cu ciuperci si sos de rosii
Durata de utilizare gatit:
Informatie nedisponibila
Timp de preparare:
Informatie nedisponibila
Timp total:
20
- Ingrediente:
-
- 200 gr ciuperci
- 50 ml ulei
- 1/2 buc. ceapa
- 200 gr fusilli
- 100 gr pasta de tomate
- Mod de preparare:
-
Instructiuni pentru fusilli cu ciuperci si sos de rosii:
- se folosesc 200 de grame de paste fusilli.
- se pun apa si sarea la foc, si cand apa da in clocot se adauga pastele fusilli.
- se fierb, iar cand sunt gata se scurg de apa si se tin cateva minute sub jet de apa rece in sita.
- in tigaie se pune uleiul, si cand este incalzit se pun ceapa taiata marunt si ciupercile taiate; se amesteca pana cand se prajeste ceapa iar ciupercile se inmoaie.
- se pune pasta de tomate si se amesteca timp de cateva minute pe foc domol.
- se adauga pastele fusilli si se mai amesteca de cateva ori, apoi se pun in farfurie.
Pofta Buna!