Fursecuri rulou cu fluturasi
Durata de utilizare gatit:
Informatie nedisponibila
Timp de preparare:
Informatie nedisponibila
Timp total:
20
- Ingrediente:
-
- zahar pudra, 1 cana;
- praf de copt, 1 lingura;
- margarina, 3/4 de cana;
- faina, 2 cani;
- amidon, 1 cana;
- esenta de vanilie, 1 lingurita;
- cacao, 1 lingura 1/2;
- 1 ou.
- Mod de preparare:
-
Aceasta reteta urmeaza reteta traditionala si simpla, dar aduce un plus de creativitate. In primul rand, se amesteca toate ingredientele, in afara de cacao, intr-un bol, pentru a pregati aluatul, in timp ce preincalzesti cuptorul la 180 de grade Celsius. Cand ingredientele s-au amestecat frumos, formeaza doua bile de dimensiuni egale. Ia cacaoa si adaug-o la una din bile. Lasa cele doua bile de aluat infasurate in folie de plastic pentru aproximativ 30 de minute in frigider.
Scoate-le apoi din frigider si intinde bilele formand dreptunghiuri, cu stratul de cacao sub cel simplu. Taie in jumatate cu un cutit si ruleaza fiecare alutat. Preseaza-le unul de altul ca sa arate ca un fluture mai grasut sau usor aplatizat. Iei din nou cutitul si tai in bucati. Ia fiecare felie si apasa-o un pic, folosind degetele. Pune fluturii pe o tava si se coace-i in cuptor timp de cateva minute.
Vei vedea ca sunt fooooarte gustosi si aratosi! Pofta buna!