Cotlet de vitel cu unt auriu si capere
Durata de utilizare gatit:
Informatie nedisponibila
Timp de preparare:
Informatie nedisponibila
Timp total:
20
- Ingrediente:
-
- 3 linguri faina
- 500 gr bucati subtiri de cotlet de vitel
- 20 gr unt taiat bucati
- 1 ½ lingura otet din vin alb
- 1 ½ lingura capere mici deshidratate
- 2 linguri patrunjel proaspat maruntit
- Mod de preparare:
-
Incalziti tigaia Delimano® Ceramica Dry Cooker (pana ce senzorul termic de pe maner se inroșește) si adaugati 2, respectiv 1 lingura de ulei.
Intre timp, amestecati faina, o lingurita de sare si jumatate de lingurita de piper proaspat macinat si treceti bucatile de cotlet prin amestecul astfel obtinut.
Gatiti carnea 2-3 minute in 2 etape, intorcand-o o data pana prinde culoarea aurie. Mutati carnea pe o farfurie.
Scurgeti excesul de ulei din tigaie, adaugati untul si lasati-l la temperatura joasa pana ce acesta devine auriu. Adaugati otet, caperele si putina sare si piper.
Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie sa se incalzeasca si presarati patrunjel.