Clatite germane pentru micul dejun
Durata de utilizare gatit:
Informatie nedisponibila
Timp de preparare:
Informatie nedisponibila
Timp total:
20
- Ingrediente:
-
- 2/3 de cana faina simpla
- 2/3 de cana lapte integral
- 3 oua mari
- 3 linguri zahar tos
- Un praf de sare
- 4 linguri de unt, la temperatura camerei
- 3/4 de cana zmeura
- 3/4 de cana mure
- Migdale taiate si rumenite la cuptor, pentru servit
- Zahar pudra pentru ornat
- Mod de preparare:
-
- Preincalziti cuptorul la 400°. Incalziti un vas de fonta cu margini joase de 25,4 cm in cuptor.
- Intr-un bol de dimensiuni medii, amestecati faina cu laptele, ouale, zaharul tos si sarea. Scoateti vasul din cuptor. Adaugati untul si lasati-l sa se topeasca, apoi adaugati aluatul. Reintroduceti vasul in cuptor si coaceti clatita pana cand este patrunsa si marginile sunt maronii, 18 - 20 minute. Presarati clatita cu fructe si migdale, pudrati-o cu zahar si serviti-o imediat.
Pofta buna!