Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Clatite germane pentru micul dejun

Durata de utilizare gatit:

Informatie nedisponibila

Timp de preparare:

Informatie nedisponibila

Timp total:

20

Ingrediente:
  • 2/3 de cana faina simpla
  • 2/3 de cana lapte integral
  • 3 oua mari
  • 3 linguri zahar tos
  • Un praf de sare
  • 4 linguri de unt, la temperatura camerei
  • 3/4 de cana zmeura
  • 3/4 de cana mure
  • Migdale taiate si rumenite la cuptor, pentru servit
  • Zahar pudra pentru ornat
Mod de preparare:
  1. Preincalziti cuptorul la 400°. Incalziti un vas de fonta cu margini joase de 25,4 cm in cuptor.
  2. Intr-un bol de dimensiuni medii, amestecati faina cu laptele, ouale, zaharul tos si sarea. Scoateti vasul din cuptor. Adaugati untul si lasati-l sa se topeasca, apoi adaugati aluatul. Reintroduceti vasul in cuptor si coaceti clatita pana cand este patrunsa si marginile sunt maronii, 18 - 20 minute. Presarati clatita cu fructe si migdale, pudrati-o cu zahar si serviti-o imediat.

Pofta buna!

Autor : Delimano