Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Clatite cu spanac si ciuperci

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : 20
Ingrediente:
  • 1 x 250g pachet spanac congelat, dezghetat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150g ciuperci tocate
  • 200g ricotta degresata
  • 2 linguri lapte degresat
  • Sare si piper proaspat macinat
  • 2 linguri chives proaspat taiat
  • 500ml (2 cani) apa rece
  • Mod de preparare:

    Folositi-va mainile pentru a indeparta excesul de lichid din spanac. Incalziti uleiul intr-o tigaie antiaderenta la foc moderat. Adaugati spanacul si ciupercile si gatiti-le amestecand pentru 5 minute sau pana cand ciupercile s-au inmuiat. Adaugati laptele si mai lasati amestecul pe foc, amestecand inca 2-3 minute sau pana cand este suficient de fierbinte. Gustati si asezonati cu sare si piper. Indepartati de pe foc si lasati copmozitia sa se raceasca.

    Adaugati 1 lingurita de chives si apa in amestecul de clatite. Pregatiti amestecul de clatite conform instructiunilor de pe ambalaj. Incingeti uleiul intr-o tigaie antiaderenta de 20cm la foc moderat. Turnati 60ml (1/4 de cana) din aluat in tigaie si inclinati-o pentru a acoperi tot fundul. Coaceti clatita timp de 2 minute pe ambele fete pana cand devine aurie. Transferati clatita pe o farfurie si acoperiti-o cu o folie. Repetati procedeul de inca 7 ori cu restul de aluat, pentru a obtine si celelalte clatite.

    Impartiti clatitele pe farfuriile de servit si impaturitile pe jumatate. Umpleti cu amestecul de spanac si impaturitile inca o data pentru a inchide umplutura in interior. Presarati cu restul de chives si serviti imediat.

    Autor : Delimano