Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Briose cu stafide si ciocolata

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 100 ml de ulei;
  • ­100 g de ciocolata amara;
  • 100 g de stafide;
  • 1 cana de zahar;
  • 1 cana apa minerala rece;
  • 1 lingura de otet;
  • 1 si 1/2 cani de faina;
  • 1 lingurita rasa cu bicarbonat de sodiu;
  • 1/2 lingurita praf de copt;
  • sare;
  • rom sau esenta de rom.

Mod de preparare:

Chiar daca n-or fi ele tocmai „mama sanatatii”, parca in lipsa lor viata este mai... amara.
Convinsa fiind ca, macar din cand in cand (din cand in cand luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica), mai avem nevoie si de dulciuri, va ofer aceasta reteta delicioasa.

Pregatiti din timp stafidele... Amestecati de seara stafidele cu rom sau cu esenta de rom, ca sa le imbatati bine... de placere!

Cum preparati briosele: Amestecati uleiul cu zaharul pret de 2-3 minute. Turnati usor apa si otetul. Incorporati faina amestecata cu sarea, praful de copt si bicarbonatul. La sfarsit, adaugati stafidele si amestecati temeinic totul. Varsati compozitia in tava din silicon pentru briose. Puneti, din loc in loc, bucatele de ciocolata.

Oferiti deliciul crud infierbantatului cuptor si lasati la foc moderat cam 30-35 de minute (testati cu o scobitoare).

Pofta Buna!

Autor : Delimano