Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

SCARY FRIDAY

SCARY FRIDAY - Profită de EXTRA 13% la TOT!

Profită de EXTRA 13% la TOT!

-13%
 
[banner_timer]
 

Nutribullet® RX 1700w

Disponibil doar în magazine selectate
Photo
Video

Bucură-te de doza zilnică de vitamine, minerale și fibre cu Extractorul de nutrienți Nutribullet RX - îți pregătește o băutură plină de nutrienți și îți oferă gustul pe care ți-l dorești. Dispune de un motor de 1700 W și te ajută să prepari supe consistente și gustoase în doar câteva momente. Include carafa Souperblast, o cană mare și una standard, cu capac.

Nutribullet® RX 1700w
999,00 LEI
899,00 LEI Club5
Selecteaza o optiune
Produsul este disponibil doar in magazine selectate
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

Bucură-te de doza zilnică de vitamine, minerale și fibre cu Extractorul de nutrienți Nutribullet RX - îți pregătește o băutură plină de nutrienți și îți oferă gustul pe care ți-l dorești. Dispune de un motor de 1700 W și te ajută să prepari supe consistente și gustoase în doar câteva momente. Include carafa Souperblast, o cană mare și una standard, cu capac.

Afla mai multe
Detalii despre produs
 • Nutribullet RX V1

  Lamele special concepute pentru extragerea nutrienților transformă alimentele obișnuite în superalimente.

 • Nutribullet RX V1

  Motorul puternic, dotat cu Tehnlogia Hands-Free Smart, pasează cele mai dure ingrediente.

 • Nutribullet RX V1

  Funcție de încălzire pentru supe, sosuri și lichide fierbinți în doar câteva minute.

 • Nutribullet RX V1

  Curățare ușoară. Spală lama cu apa și săpun. Poți pune cănile în siguranță în mașina de spălat vase.

Transformă fiecare bucată de fruct, nucă și legumă într-un nutriblast

Pregătește smoothie-uri, sucuri și chiar supe bogate în nutrienți cu un dispozitiv de ultimă generație, care îți va îmbunătăți stilul de viață prin pregătirea unor bombe pline de vitamine și energie. Fă cunoștință cu Nutribullet RX - uimitorul extractor de nutrienți care transformă fiecare fruct, legumă sau alt ingredient într-o băutură sănăoasă și delicioasă numită Nutriblast RX.

Nutribullet RX V1

Ai poftă de o supă proaspăt pregătită în confortul casei tale?

Acest dispozitiv incredibil funcționează ca un blender cu funcție de încălzire. Trebuie doar să apeși butonul G, situat în partea din față a dispozitivului, iar baza cu putere mare va activa modul de pregătire a unei supe și ciclul de încălzire de 7 minute. Prepari cu ușurință supe și băuturi fierbinți, bogate în nutrienți.

Nutribullet RX V1

Motor incredibil de 1700 W și căni supradimensionate

Cu un motor de 1700 W și 30.000 RPM, Nutribullet RX V1 reprezintă cel mai puternic extractor de nutrienți de până acum. Cănile supradimensionate, carafa souperblast și funcția de încălzire în 7 minute îți oferă posibilitatea de a prepara numeroase nutriblast-uri. Baza cu putere mare de amestesc prepară cele mai fine și nutritive băuturi pe bază de legume și fructe, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție.

Nutribullet RX V1

Băuturi fine și spumoase

Extractorul de nutrienți Nutribullet este renumit la nivel mondial prin tehnologia sa uimitoare de extracție care transformă fructele, legumele, nucile, semințele și leguminoasele într-o băutură fină și spumoasă. Storcătoarele obișnuite îndepărtează fibrele benefice din fructe și legume, iar blenderele standard prepară adesea piureuri cu bucăți întregi de alimente.

Cu toate acestea, Extractorul de nutrienți Nutribullet RX transformă fructele și legumele întregi, inclusiv pe cele cu piele, cu semințe și tulpini, în NutriBlast-uri RX fine, spumoase și gustoase. Cu acest dispozitiv puternic, poți maximiza consumul de fructe și legume, astfel încât să ai un stil de viață și mai sănătos.

Nutribullet RX V1

Nutribullet RX îți știe preferințele

Nutribullet RX V1 reprezintă cel mai avansat extractor de nutrienți din punct de vedere tehnic de până acum. Nu are nevoie de piston, ajustare a vitezei sau setări de timp, fiind preprogramat cu tehnologia SMART. Acest lucru înseamnă că:

 • amestecă automat la viteza adecvată
 • se oprește la intervale potrivite
 • și face acest lucru pentru o perioadă corespunzătoare

Această caracteristică incredibilă confirmă faptul că Nutribullet RX are grijă de dorințele tale, pregătind băuturi răcoritoare nutritive și supe fierbinți delicioase.

Nutribullet RX V1

Ce include setul

Setul include

 • Unitatea principală a extractorului de nutrienți Nutribullet RX cu baza motorului de 1700 W
 • Lama de extracție – această lamă rotativă puternică se potrivește tuturor vaselor Nutribullet RX, transformând fructele și legumele întregi în băuturi, fără a elimina fibrele sau alți nutrienți.
 • Carafă SouperBlast cu capac ventilat din 2 bucăți – utilizează Carafa și capacul SouperBlast atunci când pasezi ingredientele și folosește modul de pregătire a supei. Capacul ventilat permite ajustarea căldurii și a presiunii în procesul de preparare a supei, în timp ce gura carafei permite turnarea în vase a acesteia.
 • Cană mică – dimensiunea este convenabilă pentru o singură porție
 • Cană supradimensionată – perfectă pentru a face o cantitate foarte mare de nutriblast
 • Capac cu răsucire – răsucește capacul pentru a menține nutriblastul în stare proaspătă în timp ce îl depozitezi și/sau transporți
 • Inel comod – se răsucește pe cana mică sau pe cea supradimensionată pentru a putea sorbi mai ușor
Nutribullet RX V1
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star