Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Cele mai bune oferte si LIVRARE GRATUITA

Cele mai bune oferte si LIVRARE GRATUITA pentru membrii Club5*

pentru membrii Club5*

 
Au mai rămas
[banner_timer]
 

Black Friday - Reduceri de până la 70%

Black Friday - Reduceri de până la 70%

Prinde cele mai bune oferte înainte de epuizarea stocurilor.

-70%
Ofertă valabilă:
[banner_timer]
 

Nutribullet GREY, 600W, 20.000RPM, 5piese

Photo
Video

NutriBullet nu seamănă cu niciun alt blender. Combinația unică a motorului de 600 W, lama extractoare cu design unic și acțiunea ciclonică omologată îți asigură accesul la cei mai hrănitori și ascunși nutrienți din alimente.

Acum poți prepara smoothie-uri delicioase și nutriblast-uri energetice care îți vor întineri corpul și te vor face să te simți bine. Volum cană: 0,7L.

Nutribullet GREY, 600W, 20.000RPM, 5piese
299,00 LEI
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 73 31
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 5 zile lucratoare.
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Mai multe informatii
 • Informatii Tehnice
 • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

NutriBullet nu seamănă cu niciun alt blender. Combinația unică a motorului de 600 W, lama extractoare cu design unic și acțiunea ciclonică omologată îți asigură accesul la cei mai hrănitori și ascunși nutrienți din alimente.

Acum poți prepara smoothie-uri delicioase și nutriblast-uri energetice care îți vor întineri corpul și te vor face să te simți bine. Volum cană: 0,7L.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Deblocați nutrienții ascunși în alimentele pe care le consumați!

Ai un program foarte încărcat și nu mai apuci  consumi cantitatea recomandată de fructe și legume? Ești mereu obosit și uneori ți se pare  nu mai faci față ritmului impus de toate lucrurile importante pe care trebuie  le faci?

Într-o lume din ce în ce mai alertă, nu avem timp uneori  mâncăm așa cum ar trebui sau poate nici măcar  mestecam cum trebuie. Astfel, chiar dacă mâncăm sănătossistemul nostru digestiv are dificultăți  ajungă la toate vitaminele, mineralele și fitonutrientii care se găsesc în alimentele pe care le consumăm. Cel mai sigur mod prin intermediul căruia îi oferim organismului hrana de care are nevoie este extragerea nutriențilorNutribullet 600 5 buc conține toate elementele esențiale:

 • baza puternică a cuplului: amestecul pentru o sănătate mai bună
 • o lamă de extragere din oțel inoxidabil: spargeți semințe dure, tulpini groase și piele dură
 • o cana înaltă de dimensiuni mari: ușurați-vă rutina de dimineață
 • ghidul de utilizare și cartea de rețetă: poți întineri cu rețete delicioase care adaugă condimente în viața ta
 • ghidul nutriționistului de buzunar: monitorizați cumpărarea de produse ecologice și sănătoase

1/8 cup

semințe de In preparate prin extragerea nutrienților într-o NUTRIEXPLOZIE

or

60

măsuri (cană) de broccolimăsuri (cană) de broccoli

sau

100

felii de pâine integrală de grâu

Extragerea nutrienților - Tehnologie de vârf destinată obținerii maximului nutritiv din alimentele consumate.

Știai  de fapt prin simpla mestecare a mâncării nu putem obține toți nutrientii pentru  organismul pur și simplu nu are acces la aceștiaÎnsă și aici avem o veste bună pentru ține atunci când fructele, legumele, semințele și nucile sunt redusela forma lor cea mai digerabilă în momentul ingerăriiîntreg sistemul digestiv poate absorbi cu ușurință tot ceea ce acestea au mai bun de oferit.

Din fericire, acum ai la îndemână procesorul NutriBullet care face exact acest lucru!

Extractorul de nutrienți Nutribullet: E timpul ca organismul să primească tot ceea ce are nevoie.

Îți prezentăm NutriBullet - Extractorul nutrienților superalimentelor. NutriBullet nu este un blender și nici un storcător de fructe.Este o mare descoperire în știința nutriției care îți poate schimba viața. NutriBullet are puterea  extragă nutrienții altfel ascunși în interiorul alimentelor pe care le mâncăm.

Multe dintre elementele esențiale prezente în interiorul alimentelor nu pot fi accesate doar prin stoarcere, mărunțire sau mestecare. Pentru a avea acces la o super nutrițieadică la fitonutrientii din interiorul semințelor, cojilor și tulpinilor, acestea trebuie  fie complet zdrobite.Atunci când se întâmplă acest lucru obținem în mod semnificativ mai mulți nutrienți decât atunci când consumăm exact aceleași alimente, însă fără acest sistem de procesare. Cu NutriBullet poți  îți prepari o băutură plină de nutrienți digerabili care de obicei sunt doar în tranzitul organismului nostru fără a exercită vreo influență.

Cum? NutriBullet utilizează motoare puternice de 600 W pentru a extrage, zdrobi, pulveriza, sparge și presa alimentele.

Rezultat: Băuturi fine, spumoase și revitalizante pentru o doză zilnică de nutrienți

Este vreo diferență între o băutură răcoritoare naturală și una preparată cu NutriBullet? Vei folosi cu siguranță fructele și legumele cu care de obicei prepari un suc sau o băutură răcoritoare naturală, însă NutriBullet prepară niște băuturi răcoritoare naturale extraordinare, mult mai fine, mai cremoase și mai spumoase decât cele făcute într-un blender obișnuit.

NutriBullet zdrobește complet și pulverizează fructele înghețate, nucile și semințele în băuturi fine prin pulverizarea pereților celulari și extragerea principiilor nutritive ascunse, astfel încât corpul tău să le poată utiliza cu adevărat.

Beneficii uimitoare asupra sănătății și frumuseții

NutriBullet face posibilă super nutriția pe care corpul tău o poate absorbi fără niciun efort. Cu ajutorul aparatului NutriBullet, vei putea:

 • "descoperi mina de aur" plină de zinc și magneziu din interiorul semințelor de pepene verde,
 • bogăția de acizi Omega 3, proteine și antioxidanți din interiorul semințelor de mure
 • compușii care opresc dezvoltarea celulelor canceroase din broccoli, varză și varza Kale pe care de fapt îi pierzi în totalitate prin simpla mestecare.

Toți acești extra suplimenți susțin capacitatea de auto regenerare a organismului.

Motive pentru care vei îndrăgi NutriBullet

 • Zdrobește și pulverizează alimentele pentru a elibera nutrienții benefici de la nivel celular
 • Sparge semințele, pătrunde în interiorul tulpinilor și fragmentează cojile și pielițele groase pentru a elibera principii nutritive ascunse
 • Toacă, mărunțește și macină
 • Te încurajează să duci o viață mai sănătoasă
 • Reduce timpul petrecut în bucătărie
 • Motor puternic de 600 W motor
 • Acțiune ciclonică și lame de extractor patentate
 • Fabricat fără Bisfenol A
 • Fără mizerie
 • Ușor de curățat
 • Mic și compact - se potrivește oriunde în bucătărie
 • Perfect adaptat oricărui utilizator
 • Consumul de preparate obținute te ajută să dormi mai bine
 • Previne durerile de cap acute sau migrenele
 • Un remediu împotriva nivelurilor scăzute de estradiol
 • Se reduce intensitatea anumitor simptome

Pentru a te bucura de ce este mai bun în viață trebuie să iei ce este mai bun din mâncare. NutriBullet poate face parte din viața ta și astfel te vei simți mai tânăr, mai sănătos și mai alert ca niciodată!

Testimonials:

 •  Cu siguranță ca în acest fel se va reduce nivelul colesterolului, presiunea arterială, glicemia și unele simptome se vor ameliora iar ceea ce mâncăm nu ne va mai cauza probleme. 

  Dr. Michale Moreno

 •  Antidepresivele, somniferele și tratamentul împotriva presiunii arteriale m-au ajutat la început, însă de-a lungul timpului chiar nu m-au ajutat. Ei bine, într-o săptămână de când consum NutriExplozii am văzut schimbări incredibile. Dorm tun câte 8 ore 

  Jerome Glassman

 •  Am început să am bufeuri de la vârsta de 35 de ani și de-a lungul anilor pur și simplu s-au inrăutățit și au fost dăți când în mijlocul nopții mă simțeam ca într-un cuptor cu microunde. Însă după ce am folosit Nutribullet timp de o săptămână am început să dorm mai bine. Mă simt mult mai odihnită. Nu am mai avut niciun bufeu. Sunt absolut încântată de această schimbare de sănătate și de felul în care mă simt. Este vorba de combinația de fructe, legume și toate vitaminele care sunt emulsifiate împreună. Funcționează! 

  Kim Pontius

 •  Am avut migrene toată viața și au fost dăți când pur și simplu imi era greu și să țin ochii deschiși de durere. Practic, singurul remediu împotriva migrenelor era să stau într-o cameră întunecoasă cu ochii închiși. Cel puțin odată pe săptămână aveam migrene. De când am introdus în regimul alimentar NutriExploziile nu am avut nicio migrenă, nicio durere de cap. NutriBullet este diferit pentru că extrage toți nutrienții din fructe, legume și nuci. Iar eu cred că toata lumea ar trebui să facă la fel pentru că pur și simplu te simți excelent. Nu m-am simțit mai bine vreodată în viața mea. 

  Rachel Wilcox

 •  Tot ceea ce vă cer este să consumați o NutriExplozie pe zi și veți vedea cum vi se transformă viața. 

  David Wolfe

 •  Schimbările pe care le-am văzut la mine și la familia mea au fost pur și simplu uimitoare. 

  Kim Pontius

Mai multe informatii

Cum funcționează

Secret dezvăluit: 600 de wați, lama extractorului și acțiune ciclonică brevetată

Acesta este motivul pentru care NutriBullet are o combinație unică de 3 caracteristici care fac tehnologia exclusivă a extractorului care vă poate schimba mâncarea în super mâncare:

Această tehnologie descompune și pasează tulpinile, semințe și piei, unde se află cea mai mare parte a nutriției esențiale - spre deosebire de ceea ce fac storcătoarele și blenderele.

Cu NutriBullet, puteți extrage și măcina. Verificați cât de ușor este!

Extragere

Lama de extracție descompune și pulverizează tulpinile, semințele și piei.

  1. Puneți ingredientele în cana mare sau cea mică.
  1. Rotiți lama de extragere.
  1. Plasați cana pe baza de alimentare. Apăsați în jos și răsuciți pentru a bloca motorul
  1. Puteți vedea procesul de extracție care se întâmplă. Urmăriți consistența. NUTRIBLAST-ul tău este gata atunci când este neted și cremoas!

Tehnica de mișcare:

Uneori, dacă depășiți cupele cu ingrediente sau nu puneți suficientă apă, rezultatele pot crește densitatea amestecului. Acest lucru ingreuneaza procesul de extragere al ingredientelor, ele neputând ajunge până la lama extractoare.Dacă unele dintre ingredientele dvs. nu ajung până la lama, pur și simplu utilizați tehnica Shake.

 1. Scoateți cupa și lama asamblate de la baza de alimentare.
 2. Cu cana și lama asamblate în mână, agitați-l ca pe un cocktail. Apoi puneți-l înapoi pe baza de alimentare.

Tehnica de lovire:

Pentru ingrediente cu adevărat încăpățânate, care se agață de partea cealaltă a paharului, în loc să fie recirculate în zona de tăiere, pur și simplu utilizați tehnica de lovire.

 1. Luați cana si lama asamblate de pe baza de alimentare și lovita ansamblul pentru a forța ingredientele să pice în lame.
 2. Așezați ansamblul pe baza de alimentare și finalizați procesul.

Super simplu de spălat

Un alt lucru frumos este faptul că NutriBullet eusor de curatat. Din moment ce ansamblul motorul nu se desprinde, tot ce trebuie să faceți este să umpleți recipientul cu apă fierbinte cu săpun, să-l agitați pentru câteva secunde și îl clătițI. Și în mașina de spălat vase este o soluție.

NutriBullet este potrivit pentru :

 • Practic, pentru oricine vrea să aibă o viață mai bună și mai sănătoasă
 • Perfect pentru vegetarieni și vegani
 • Pentru familiile cu copii care nu apreciază legume pe o farfurie
 • Pentru oamenii activi
 • Pentru persoanele care nu au o dietă sănătoasă și trăiesc cu obiceiuri alimentare proaste
 • Pentru persoanele cu colesterol ridicat
 • Oamenii aflați în recuperare după diferite boli și care au nevoie de o dietă foarte nutritivă

Informații tehnice

Detalii tehnice despre NutriBullet:

 • AC 220
 • 40V,0/60Hz
 • 20.000 rpms
 • diametrul bazei de putere: 13,5 cm
 • înălțimea bazei fără ceașcă: 20 cm
 • înălțime cană mare: 17 cm
 • diametrul paharului (partea de băut): 10,5 cm
 • 600-watt motor

Ce ai inclus?

Setul 5 pcs include:

 • 1 x motor de putere mare
 • 1 x cană mare (0,7l)
 • 1 x extractor (duble) lama
 • 1 x NutriBullet manualul utilizatorului și carte de rețete
 • 1 x Ghid al nutriționistului NutriBullet în varianta de buzunar.

Consultati detalii aici:

 • Lama de extragere

  Atunci când designul unic al tuturor lamelor de extragere noi este combinat cu acțiunea ciclonică generează puterea necesară spargerii și fragmentarii semințelor, tulpinilor groase și cojilor dure pentru a ajunge la nutrienții ascunși în interior. Lama este fabricată din oțel inoxidabil și nu are nevoie de ascuțire.

 • Unitatea electrică

  Unitatea electrică este inima aparatului NutriBullet. Pur și simplu bagi în priză aparatul NutriBullet și pui cana înaltă pe unitatea electrică de 600 WATT cu cuplu mare și presezi. Nu sunt butoane de apăsat și nu ai manuale complicate de citit. Nimic mai ușor!

 • Cana înaltă

  !Cana înaltă deosebit de încăpătoare este utilizată pentru emulsionarea și crearea unor NUTRIEXPLOZII sănătoase și nutritive, pline de sănătate și care vor prelungi durata de viață!

 • Ghidul utilizatorului și carte de rețete

  Ghidul utilizatorului și cartea de rețete sunt pline de rețete senzational de hrănioare ți energizante care îți vor revigora corpul și te vor face să te simți mai bine.

 • Ghid al nutriționistului NutriBullet în varianta de buzunar

  "Magia" din spatele sistemului NutriBullet începe cu tovarășul tău deosebit de util, "Ghid al nutriționistului în varianta de buzunar" care te va învăța:

  • Ce mâncăruri ar trebui să fie organice
  • Cum să îți alegi un meniu echilibrat
  • Cum să îți alegi cel mai proaspăt produs
  • Cât de multe produse trebuie să cumperi
  • Beneficiile aduse sănătații asociate cu mâncărurile pe care le alegi
Informatii Tehnice
Greutate 2.7 kg
Info. aditionale - Motor puternic de 600 W motor
- baza puternică a cuplului
- o lamă de extragere din oțel inoxidabil
- o cana înaltă de dimensiuni mari, 0.7 L
- ghidul de utilizare și cartea de rețetă
- ghidul nutriționistului de buzunar
Disponibilitate în magazine

Pareri clienti 2 Articol(e)

4,5

2 Parere(i)

2 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Valentin

www.top-shop.ro

Este un produs ideal
Am achizitionat acest produs deoarece am 2 copii si am inceput sa le dau si smoothie-uri, cei mici sunt extraordinar de incantati cand pregatim masa pentru ei deoarece sunt foarte sanatoase si gustoase.

Andreea Craciun

www.top-shop.ro

Sunt multumita
Am achizitionat acest produs pentru copilul meu, si da, ma ajuta foarte mult, deoarece ii pot prepara sucuri naturale, cat si mancarica pasata.

2 Articol(e)