Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Devino expert în bucătărie – câștigă un curs de gătit pentru 2 persoane în Toscana

Achiziționează orice produs Delimano pe durata campaniei și intră în tombola pentru un curs de gătit pentru 2 persoane în Toscana!

Participarea la concurs este condiționată de cumpărarea a cel puțin un produs din gama Delimano cu valoare de minim 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus menționate. Participanții la concurs trebuie să ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresă e-mail) în cazul în care aceștia comandă prin telefon, internet sau cumpară din magazin.

Participanții care achiziționează produse Delimano din magazinele partenere sunt considerați înscriși în concurs după ce:

  • intra pe www.delimano.ro/formular si completeaza toate datele de contact din formular, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale

sau

  • trimit SMS la numarul 1762 (numar cu tarif normal, 0,05 EUR+TVA/ sms trimis, valabil pentru Orange România abonament, Vodafone România, Telekom Mobile și Digi Mobil și 0.03 EUR+TVA/SMS trimis, valabil pentru Orange Prepay) cu „DELIMANO, nume, prenume, numar bon fiscal/factura fiscala”

Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano pe intreaga perioada a concursului, au obligatia

Participantii care achizitioneaza produsele Delimano din magazinele partenere au obligatia de a pastra bonul fiscal / factura fiscala pentru a putea face dovada achizitiei.

Premiul concursului:

Un curs de gătit pentru 2 persoane în Toscana, în perioada 15.10.2019-19.10.2019.
Vacanța include: cazare pentru 2 persoane la un hotel de 3*, bilete de avion București - Pisa (15.10.2019)/ Pisa - București (19.10.2019) pentru două persoane și cursul de gătit.

Regulamentul oficial

Pentru obținerea de informații suplimentare vă rugăm să trimiteți e-mail la info@delimano.ro.

Va rugam completati formularul de mai jos:

* campuri obligatorii