Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

„Cu Delimano timpul e al tău”

Achiziționează orice produs Delimano pe durata campaniei și intră în tombola pentru 6 SALARII x 500 euro!

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Delimano pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazine si vor fi inscrisi automat in tombola.

Participantii care achizitioneaza produse din magazinele Delimano partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce:

  • intra pe www.delimano.ro/formular si completeaza toate datele de contact din formular, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale

sau

  • trimit SMS la numarul 1762 (numar cu tarif normal, 0,05 EUR+TVA/ sms trimis, valabil pentru Orange România abonament, Vodafone România, Telekom Mobile și Digi Mobil și 0.03 EUR+TVA/SMS trimis, valabil pentru Orange Prepay) cu „DELIMANO, nume, prenume, numar bon fiscal/factura fiscala”

Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Participantii care achizitioneaza produsele Delimano din magazinele partenere au obligatia de a pastra bonul fiscal / factura fiscala pentru a putea face dovada achizitiei.

Premiul concursului:

Un venit de 500 de euro net /luna timp de 6 (sase) luni, denumit in cele ce urmeaza „salariu”.

Regulamentul oficial

Pentru obținerea de informații suplimentare vă rugăm să trimiteți e-mail la info@delimano.ro.

Va rugam completati formularul de mai jos:

* campuri obligatorii