Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

NUTRIBULLET si TUI TravelCenter te trimit în vacanta!


Cumpara Nutribullet 12 piese si primesti GARANTAT BANII ÎNAPOI sub forma unui voucher discount în valoare de 399 lei!

Voucherul poate fi folosit o singura data pentru pachete turistice formate din cazare si transport cu avionul, in valoare minima de 3.999 lei, achizitionate din reteaua de agentii de turism TUI TravelCenter, TravelBrands, Eurolines Romania si pe www.tui-travelcenter.ro.

Voucherul se poate folosi pentru achizitia ofertelor Early Booking, insa nu se cumuleaza cu alte discounturi, cu alte vouchere oferite de agentiile din retea sau intre ele.

Participarea in cadrul acestei campanii este permisa atat persoanelor fizice cat si celor juridice si este conditionata de achizitionarea, pe durata perioadei campaniei, a produsului participant in campanie, setul complet Nutribullet de 12 piese (NUTRIBULLET Retail).

Produsul participant in cadrul campaniei poate fi achizitionat direct de la organizator (telefonic, online de pe site-urile delimano.ro si top-shop.ro sau din reteaua de magazine Top Shop si Dormeo) si din magazine partenere ale organizatorului: Altex, Media Galaxy, Carrefour, Dedeman, Auchan.

In cadrul campaniei, fiecare persoana care achizitioneaza in perioada 03.09 – 28.10.2018 produsul Nutribullet 12 piese comercializat de catre Studio Moderna S.A si partenerii acestuia va primi un voucher discount de vacanta in valoare de 399 lei, oferit de S.C. TOURING EUROPABUS ROMANIA S.R.L.

Voucherul este supus unor termene si conditii exprimate pe suprafata lui si este valabil in reteaua de agentii de turism TUI TravelCenter, TravelBrands si Eurolines România si pe site-ul www.tui-travelcenter.ro.

Achizitia de pachete turistice pe baza voucherului se poate face pana pe 31 Martie 2019, pentru vacante efectuate pana la 31 ianuarie 2020.

Agentiile de turism isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la serviciile turistice oferite detinatorilor voucherelor.

Oferta pentru acordarea voucherelor de vacanta este valabila in limita stocului disponibil.

In functie de canalul de achizitie al produsului participant in campanie (telefonic, online, din reteaua de magazine Top Shop si Dormeo Home sau din magazine partenere) voucherele vor fi oferite clientilor prin urmatoarele modalitati:

  • a. vor fi inserate de catre S.C. STUDIO MODERNA S.A in coletele persoanelor care achizitioneaza produsul telefonic sau prin canalele online, pe www.delimano.ro sau www.top-shop.ro si care primesc produsul prin curierat. Voucherele vor fi inserate in plicul cu factura fiscala.
  • b. vor fi oferite la casa de marcat, impreuna cu factura fiscala in reteaua de magazine Top Shop si Dormeo Home.
  • c. vor fi transmise in format electronic clientilor care achizitioneaza produsul participant de la magazinele partenere Altex, Media Galaxy, Carrefour, Dedeman, Auchan. Pentru a intra in posesia voucherelor, clientii care achizitioneaza un produs participant de la unul dintre magazinele partenere trebuie sa faca dovada achizitiei prin transmiterea unui email la adresa info@delimano.ro cu bonul fiscal aferent achizitiei. Clientii vor primi pe aceeasi adresa de pe care au transmis copia bonului fiscal un voucher in format electronic.

Organizatorul nu este raspunzator daca, din motive independente de vointa lui, persoanele care achizitioneaza produsele participante din reteaua de magazine Dormeo Home si Top Shop parasesc magazinele fara a intra in posesia voucherului.

In situatia in care un cumparator a achizitonat un produs participant telefonic sau prin canalele online si nu primeste voucherul de discount in coletul produsului, acesta poate transmite un email la info@delimano.ro impreuna cu factura fiscala ce atesta achizitia produsului si solicita transmiterea unui nou voucher. Voucherul va fi transmis electronic pe adresa de email de pe care s-a facut solicitarea.

Regulamentul oficial

Pentru obținerea de informații suplimentare vă rugăm să trimiteți e-mail la info@delimano.ro.