Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

-69% | Zilele Iubirii

Alege CADOUL potrivit!

Grabeste-te:
[banner_timer]
 

Cratiță rotundă, 26 cm, Stone Legend Flamenco

Photo
Video

Inafara de particulele de titanium care intaresc invelisul, am adaugat de asemenea particule reale de piatra pentru o rezistenta extra la abraziune.

Cratiță rotundă, 26 cm, Stone Legend Flamenco
131,80 LEI
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 73 31
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 3-4 zile.
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Magazinele de unde puteti ridica produsul
Descriere scurta

Inafara de particulele de titanium care intaresc invelisul, am adaugat de asemenea particule reale de piatra pentru o rezistenta extra la abraziune.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Invelisul QuanTanium de pe Stone Legend Flamenco este pulverizat in 5 straturi, iar stratul de acoperire este semnificativ mai gros. Inafara de particulele de titanium care intaresc invelisul, am adaugat de asemenea particule reale de piatra pentru o rezistenta extra la abraziune.

In concluzie:

1. De ce otel? Un metal puternic si rezistent.

2. De de email? Protejeaza otelul cu un strat ca de sticla, structura de inalta rezistenta si inalterabilitate la majoritatea atacurilor chimice.

3. De invelisul cu particule reale de piatra, Whitford QuanTanium? Pentru proprietati anti-aderente si rezistente la zgariere, care permit gatitul fara grasimi si face ca vasele sa fie potrivite si pentru ustensile metalice.

Magazinele de unde puteti ridica produsul
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect. Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. In cazul in care magazinul nu este vizibil in lista pentru selectie, inseamna ca momentan acel produs nu poate fi ridicat din acel magazin. Dupa finalizarea comenzii, in termen de 24 de ore vei fi contactat telefonic de catre magazin pentru a-ti oferi informatiile exacte despre data la care iti poti ridica comanda.

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star