EXTRACTOR DE NUTRIENTI
ȘI BLENDER CU MIXARE ÎN VID

Delimano Multifresh susține un stil de viață sănătos pentru toți românii! Este un extractor & protector de nutrienți cu tehnologie de mixare în vid și mai mult de atât! Este un aparat inteligent cu 5 funcții în 1: mixare, mixare în vid, vidare, mixare cu încălzire pentru supe și râșnire.

FUNCȚII

 • MIXARE + VID
 • MIXARE
 • VIDARE
 • MIXARE + FUNCȚIE PULS
 • MIXARE + ÎNCĂLZIRE

MIXARE + VID

Pompa sa puternică, îndepărtează tot aerul astfel încât oxidarea alimentelor să nu aibă nici o șansă. După această acțiune, motorul puternic va mixa toate ingredientele până când devin cremoase.

MIXARE

Funcția de mixare poate fi folosită cu bolul de mixare și cel de încălzire. Aceasta va zdrobi toate ingredientele în câteva secunde.

VIDARE

Dispozitivul de vidare creează presiunea necesară pentru ca alimentele să se păstreze mai mult față de cele depozitate în caserole obișnuite sau pungi. În plus, își vor păstra aroma și suculența.

MIXARE + FUNCȚIE PULS

Funcția perfectă pentru măcinat, mixat și zdrobirea gheții – prepară băuturi răcoritoare cu doar câteva apăsări ale butonului PULS.

MIXARE + ÎNCĂLZIRE

Prepară supe delicioase, sănătoase și pline de vitamine în cca 20 minute. Elementul de încălzire va ajunge până la 70 °C*. Temperatura perfectă de gătit, nu prea fierbinte, nu va afecta vitaminele și nutrienții din ingredient. *Această temperatură este de ajuns pentru a găti toate legumele cu excepția cartofilor.

CE SMOOTHIE ȚI-AI DORI?

Un smoothie preparat cu Delimano MultiFresh conține până la 74% mai multă vitamina A, C și E decât un smoothie preparat cu alt blender fără funcție de mixare în vid.

*După 48 ore, smoothie-ul MultiFresh conține cu 114% mai multă vitamina E, 27% mai multă vitamina C și 38% mai multă vitamina β-caroten (găsită de asemenea în vitamina A).

Blending Normal

Blending Vacuum

Fără
spumă
Fără
oxidare
Fără
separare
 • 38% mai multă vitamina A*
 • 27% mai multă vitamina B*
 • 114% mai multă Vitamina C*
*În comparație cu smoothie-urile realizate în blendere non-vaccum.

SETUL MULTIFRESH INCLUDE

 1. Unitatea principală
 2. Recipient cu funcție de încălzire de 1.200 ml
 3. Recipentul pentru mixare (700ml) cu sistemul de vidare
 4. Sistem înfiletabil de 6 lame din oțel inoxidabil cu înveliș de titan
 5. Recipient pentru alimente dure de 200 ml, cu sistem înfiletabil cu 2 lame
 6. Unitate de vidare
 7. Pompa de vidare
1 2 3 4 5 6 7

Cu ce este MultiFresh atât de special?

În tabelul de mai jos poți vedea cu ușurință principalele diferențe dintre MultiFresh și Nutribullet. Astfel, vei întelege de ce l-am denumit pompos, Aparat 5in1 și nu pur și simplu un blender obișnuit sau un blender cu mixare în vid.

 
Nume Produs
Descriere
Putere
RPM (Rotații pe minut)
Lame
Vas de mixare
Valva și pompa de vidare
Vas de încălzire
Disc de încălzire încorporat
Set pentru măcinat
Furtun de vidare
Funcții
Mixare în vid
Vidare
Mixare și încălzire
Măcinare
Pulse
E-book de Rețete
Preț

AERUL ESTE INAMICUL

Atunci când mâncarea este lăsată afară, se produce oxidarea, ceea ce face ca alimentele să își piardă prospețimea, vitaminele și valoarea nutrițională.

Prin urmare, primul avantaj revoluționar al Delimano MultiFresh este eliminarea aerului prin vidare. Pune ingredientele în recipient, atașează-l la unitate, selectează funcția VB (mixare în vid) și apasă butonul – MultiFresh va îndepărta tot aerul înainte de a începe mixarea! Așadar, nu numai că nu va mixa aerul împreună cu ingredientele, ci acesta îl va elimina complet.

 • Fără oxidare
 • Păstrarea vitaminelor
 • Gust original
 • Oxidare
 • Pierderea vitaminelor
 • Pierderea gustului

PROTECȚIE NUTRITIVĂ PRIN VIDARE

 • 1

  Caserolele cu vid păstrează mâncarea proaspătă zile întregi, în comparație cu cea depozitată în caserole de plastic sau pungi.

 • 2

  Mâncarea vidată are un gust mai bun, pentru că își păstrează suculența și aroma. Vei observa diferența în gust.

 • 3

  În lipsa oxigenului, mucegaiul și bacteriile nu se pot înmulți.

MultiFresh - Extractor de nutrienți și Blender cu Mixare în VID

ID: 110047514| SKU: 110047514

4,92/5 (13)

Multifresh 5in1, blenderul cu mixare în vid, previne oxidarea și extrage mai multe vitamine și minerale din fructe și legume pentru a stimula sistemul imunitar și a te menține sănătos. Revoluționează mixarea obișnuită. Funcții 5in1: mixează, blendează în vid, videază alimente, gătește și mixează supă și râșnește.
699,00 LEI
         

Programul Quickslim în 7 zile

Mănâncă mai sănătos, îmbunătățește-ți sănătatea, slăbește și descoperă rețete delicioase cu planul rapid de 7 zile Quickslim de la MultiFresh.

Idei simple, gustoase și sănătoase pentru 4 mese diferite în fiecare zi. Începe cea mai uimitoare aventură în bucătărie prin descărcarea gratuită a peste 80 de rețete, acum.

Descarcă aici

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE MULTIFRESH

MultiFresh Storage Containers

Vezi produs

Pungi în vid, 30 buc, MultiFresh

Vezi produs

Capac pentru sticlă în vid, MultiFresh

Vezi produs

DELIMANO MULTIFRESH FOOD PROCESSOR

Vezi produs

Magazin online Delimano - seturi ceramice, oale ceramice, tigai deramice, ustensile de bucatarie, accesorii pentru gatit. Atentie: produsele sunt valabile in limita stocului.

© Studio Moderna 2020

MultiFresh - Extractor de nutrienți și Blender cu Mixare în VID

ID: 110047514| SKU: 110047514

4,92/5 (13)

Multifresh 5in1, blenderul cu mixare în vid, previne oxidarea și extrage mai multe vitamine și minerale din fructe și legume pentru a stimula sistemul imunitar și a te menține sănătos. Revoluționează mixarea obișnuită. Funcții 5in1: mixează, blendează în vid, videază alimente, gătește și mixează supă și râșnește.
699,00 LEI