Nu ai nici un produs in cos.

Incearca
 

Horia Vîrlan Diamond Collection

Gătește. Sărbătorește. În fiecare zi.

“Mâncarea cea mai bună e aceea pe care o gătești cu tot sufletul, cu drag. Dar când ai și vasele potrivite, abia atunci descoperi cu adevărat plăcerea de a găti. Iar asta se simte… în gustul din farfurie. După mai mult de 30 de ani de experiență, nu cred că am gătit vreodată într-un vas absolut perfect. Așa că pot spune că acum mi-am îndeplinit un vis.
Împreună cu cei de la Delimano, am creat o colecție de vase, exact așa cum mi-am dorit eu să fie. Cu ajutorul lor, fiecare dintre voi poate descoperi cât de frumos, de ușor și de creativ poate fi gătitul. Te ajută să împarți bucurie celor din jurul tău… Asta e ceea ce îmi doresc eu să le ofer oamenilor.“

Creată de un maestru, pentru maestrul din tine!

Particule din diamant adevărat! Strălucitoare, prețioase și foarte rezistente.

Particule din piatră autentică.

Culori elegante și mânere din oțel inoxidabil care nu se încing.

Forme rotunjite, dimensiuni și proprietăți perfecte pentru experiențe culinare desăvârșite, în culori distinse. Pentru că le meriți pe toate!

Delimano îți prezintă, în exclusivitate și pe o perioadă de timp limitată, colecția de vase de gătit Diamond, semnate, la propriu, de maestrul bucătar Horia Vîrlan.

Vizionează produsele

Diamond Collection

Delimano a ținut cont de toate sfaturile maestrului bucătar Horia Vîrlan și a creat pentru voi cea mai avansată gamă de vase de gătit. Din tehnologia vaselor anterioare, am păstrat baza de oțel carbon, particulele de piatră și învelișul de Quantanium, acoperit cu straturi rezistente de email elegant colorat. Am adăugat mânerele din oțel inoxidabil, care nu se încinge pe aragaz sau plită, dar și particule de diamant adevarăt.

Acum poti gati si tu ca un profesionist! De la maestrul Delimano, pentru maestrul din tine!

Horia Vîrlan împarte cu tine secretele sale din bucătărie. Învață direct din rețetele unui chef bucătar cum poți să te bucuri de savoare și gusturi noi, în timp ce gătești sănătos, gustos și rapid.

Nu contează dacă ești începător în tainele culinare sau un expert în devenire, deoarece Horia Vîrlan s-a gândit la toate când a dezvoltat împreună cu Delimano această nouă gamă: vasele sunt durabile, au aspect premium, fiind în același timp versatile și ușor de folosit de către oricine în propria bucătărie.

Descoperă rețetele lui Horia

Produsele sunt disponibile și în rețeaua de magazine