Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Dry Cooker Ceramica – Sanatate si Gust de Nota 10

Ideea stratului ceramic a venit ca o incercare de a inlatura minusurile vaselor clasice. Pentru aceasta, trebuia creat un strat protector care sa detina proprietati mecanice, termice si anti-aderente cu totul speciale...

Ideea stratului ceramic a venit ca o incercare de a inlatura minusurile vaselor clasice. Pentru aceasta, trebuia creat un strat protector care sa detina proprietati mecanice, termice si anti-aderente cu totul speciale. Ceramica era, de la bun inceput, alegerea naturala. Cu toate acestea, au fost necesari ani de testari pentru a ajunge la rezultatul optim. Secretul tine de combinatia ideala dintre compozitia ceramicii (compozitie lipsita de orice substante chimice adaugate), temperatura de coacere a sa (critica pentru obtinerea proprietatilor urmarite) si timpul alocat tratamentului termic.

Produsul final al acestor cercetari a rasplatit, din plin, anii de munca.

Ce atuuri iti aduce tehnologia invelisului ceramic?

1) Poti sa gatesti cu o cantitate de ulei de peste 10 ori mai mica decat inainte! De aceea, Dry Cooker Ceramica este o binecuvantare pentru Sanatatea si Silueta ta!

 

Cantitatile de ulei necesare prepararii diverselor mancaruri la tigaie scad de la o jumatate de pahar – un pahar de ulei (in varianta folosirii tigailor clasice) la cel mult o jumatate de lingura de ulei! Folosind vasele ceramice, consumi in fiecare zi, in medie, cu 80 de grame de ulei mai putin. Aceasta inseamna un minus de 700 de calorii pe zi! In cazul preparatelor la tigaie, folosirea uleiului in exces este foarte nociva, deoarece uleiul se transforma, la temperaturile ridicate specifice prajirii, in grasimi trans. Aceste grasimi sunt principalele responsabile de degradarea accelerata si severa a sistemului cardiovascular si cresc riscul de cancer si de aparitie a bolii Alzheimer. Reducand cantitatea de ulei - atunci cand prajesti - pana aproape de 0, iti mentii pe termen lung sanatatea si vigoarea inimii si a creierului! In plus, una dintre cele 2 cauze majore ale obezitatii omului modern (excesul de grasimi in alimentatie si sedentarismul) este Eliminata! 2) Stratul ceramic nu contamineaza deloc alimentele pe care le prepari, datorita rezistentei sale mecanice si termice deosebite. Chiar daca o astfel de contaminare ar fi fost, prin absurd, posibila, invelisul ceramic este 100% lipsit de toxicitate.

3) Datorita granularitatii extrem de reduse a materialului, alimentele isi pastreaza intreaga aroma si, cel mai important, vitaminele, mineralele si celelalte substante care le ofera valoarea nutritiva caracteristica. Pastrarea vitaminelor se datoreaza, in plus, modului de preparare in suc propriu si incalzirii treptate si uniforme.

4) Un alt beneficiu important pe care ti-l garanteaza aceeasi granularitate fina a ceramicii consta in faptul ca vasele cu invelis ceramic nu capteaza mirosul hranei si impiedica lipirea mancarii. Aceste vase sunt 100% neaderente, astfel incat poti gati in ele cu doar cateva picaturi de ulei, sau chiar fara ulei! Preparatele tale nu vor mirosi a “ars” iar spalarea vaselor devine, realmente, un fleac.

5) Rezistenta in timp si la micile “abuzuri” a vaselor cu invelis ceramic este remarcabila: duritatea stratului face ca, practic, sa nu le poti zgaria accidental. Aceste vase rezista, fara probleme, la temperaturi de peste 400 de grade Celsius.

Pentru a fi sigur(a) ca beneficiezi de avantajele expuse aici,este esential sa alegi produse originale - asta tocmai datorita tehnologiei de varf necesare obtinerii acestor vase. Imitatiile de vase cu invelis ceramic nu doar ca limiteaza drastic sau anuleaza beneficiile prezentate, insa, deseori, sunt periculoase pentru sanatate (in incercarea de a le fi crescuta rezistenta mecanica a invelisului interior, falsurilor li se adauga diferiti compusi, creandu-se astfel aliaje pseudoceramice cu potential toxic ridicat).

Eu folosesc mereu Dry Cooker Ceramica atunci cand gatesc la tigaie! Iata rezultatele dupa prima luna de utilizare: - Minus4 kilograme (fara sa fi facut nimic altceva!) - Nivelul colesterolului a scazut de la 235 la 191, iar LDL (“colesterolul rau”) de la 157 la 110 mg/dl!

In plus, dar la fel de important, cu Dry Cooker Ceramica am descoperit ca mancarea preparata dietetic si natural este, de fapt, si cea mai gustoasa!

 

Oprescu Diana