Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

6 Motive temeinice pentru care merita sa folosesti tigaia Dry Cooker Ceramica de la Delimano

Dupa cum bine stiti, vasele pentru gatit se impart in oale, cratite, tigai, tavi etc. Unde intra Dry Cooker Ceramica? La tigai, fireste, imi veti spune. Eu, dupa ce l-am folosit, as spune ca se incadreaza la… Dry Cooker Ceramica. De ce formeaza el (sau ea) o categorie in sine? Deoarece designul unic ii permite sa prepare mancarea mult mai uniform, prin actiunea aerului fierbinte care ajunge in interior. Astfel, Dry Cooker Ceramica poate nu doar sa prajeasca fara grasime, ci sa fiarba inabusit, sa fiarba la aburi sau sa coaca alimentele.

Care sunt motivele pentru care Dry Cooker Ceramica este Vasul de bucatarie pe care merita s ail folosesti intensiv? 1) Primul il reprezinta, dupa cum am aratat, caracterul sau multifunctional. O multifunctionalitate reala, care iti permite sa prepari multe tipuri de retete. 2) Dry Cooker Ceramica pastreaza calitatile alimentelor gatite! Nu ma refer doar la gust si aroma, ci si la proprietatile nutritive - continut de proteine, vitamine si de alte elemente esentiale pentru sanatatea noastra. De ce este Dry Cooker Ceramica superior la acest capitol oricaror alte vase de gatit? “Secretele” sunt simple: - incalzirea uniforma, fara a coace in exces; - posibilitatea de a gati practic fara ulei (uleiul incins degradeaza alimentele sub aspect nutritional); - faptul ca stratul ceramic, foarte dur si foarte rezistent la temperature mari, Nu contamineaza deloc mancarea.

 

3) Dry Cooker Ceramica este foarte usor de curatat, datorita ceramicii de calitate inalta. Acest material este practic lipsit de porozitate, ceea ce nu permite alimentelor sa se lipeasca.

4) Aceasta “tigaie multifunctionala” are o buna rezistenta in timp tot multumita stratului ceramic special care rezista bine la zgarieturi si la temperature ridicate. Astfel, Dry Cooker Ceramica este mult mai iertator cu micile greseli decat vasele de gatit obisnuite.

5) Mancarea preparata in Dry Cooker Ceramica este prietenoasa cu inima ta si cu vasele tale de sange, tocmai fiindca Dry Cooker Ceramica iti permite sa gatesti fara ulei, sau cu foarte putin ulei. Uleiul (si grasimea in general), odata incins la temperaturi mari, formeaza acizi grasi periculosi, care agreseaza sistemul cardiovascular si pot duce la blocarea chiar a unor vase mari de sange.

6) Cu Dry Cooker Ceramica gatesti nu doar mai sanatos, ci si mai ieftin. Aceasta, desigur, fiindca nu mai dai banii pe uleiul care devine, oricum, nociv prin prajire. Folosind Dry Cooker Ceramica macar o data la 2 zile (frecventa va fi, probabil, mai mare, fiindca te vei indragosti rapid de aceasta “tigaie”), vei amortiza costul sau intr-un interval de cel mult un an.

Eu ieri am gatit crap la Dry Cooker Ceramica. A fost savuros! Vasul s-a curatat imediat, fara sa pastreze vreun miros. Va recomand din inima Dry Cooker Ceramica de la Delimano!

Diana Oprescu