Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

5 Alimente pe care sa Nu le consumi inaintea actului sexual

Cand vine vorba despre influenta alimentatiei asupra vietii sexuale, lucrurile nu stau mereu roz: asa cum avem alimente cu efect afrodisiac, la fel exista si produse cu potential inhibitor. Care sunt principalele alimente din hrana de zi cu zi pe care este bine sa le eviti inaintea actului sexual?

1) Mierea de tei si mierea poliflora Mierea - in special cea de tei - are un efect usor sedativ asupra sistemului nervos central, reducand gradul de excitare. Nu la fel stau lucrurile in cazul particular al mierii de salcam, care este neutra, chiar putin energizanta.

2) Bomboanele mentolate, doar daca sunt consumate de catre barbati… Si orice alte produse care contin mentol. Este cu siguranta placut sa ai respiratia fresh atunci cand faci sex, dar - conform unor studii – mentolul reduce nivelul de testosteron din organism.

3) Apa acidulata Aceasta creste semnificativ riscul de flatulenta, fenomen cu un efect inhibitor garantat...

4) Produsele de fast-food Mancarea de tip fast-food ar trebui exclusa complet din alimentatie, dar - presupunand  ca aceasta regula sanatoasa nu este mereu respectata - e bine sa nu uiti ca cel mai prost moment pentru a te hrani cu alimente fast-food este inaintea unei partide de amor. Greu de digerat, aceste produse induc o stare de moleseala deoarece fluxul sanguin este canalizat prioritar pentru asigurarea digestiei. Astfel, sangele ajunge mai greu atat la creier, cat si in zonele periferice.

5) Vinul, doar daca este prea mult Un pahar de vin (preferabil rosu) este - atat pentru ea, cat si pentru el - cum nu se poate mai potrivit inaintea sexului, deoarece reduce nivelul de inhibitie si potenteaza dorinta. Pe de alta parte, mai multe pahare vor avea in mod cert un efect sedativ.

Cat despre alimentele care stimuleaza placerea sexuala, acestea sunt cele ce indeplinesc una sau mai multe dintre urmatoarele conditii: au efect de excitant cerebral, se digera usor, sunt energizante, au o concentratie ridicata de zinc.