Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Vinete umplute

Vinete umplute
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 45
Ingrediente:
  • 100 ml bulion
  • 2 buc. vinete
  • 50 ml ulei
  • 1 buc. ceapa
  • 2 buc. rosii
  • 2 buc. ardei gras
  • 1 buc. legatura patrunjel verde
Mod de preparare:

Instructiuni pentru Vinete umplute:

Taiem vinetele pe jumatate in lungime.Scoatem mijlocul,lasam doar 1 cm pe margine.Tot ce scoatem din vanata tocam cubulete. Ceapa tocata se caleste in putin ulei,adaugam ardeii tocati marunt si apoi rosiile decojite dupa ce au fost oparite cateva min. de asemeni taiate cubulete.Lasam cateva min sa se inmoaie legumele,adaugam vinetele,sare si piper,cai lasam cateva min pe foc si apoi punem patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie umplem vinetele,pe care le punem intr-un vas termorezistent,turnam bulionul si dam la cuptor 25 min.

Autor : Cretu Veronica