Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Tort de clatite cu ciocolata neagra si alune

Tort de clatite cu ciocolata neagra si alune
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 45
Ingrediente:
  • 350 grame faina
  • 250 ml lapte
  • 3 oua
  • Un praf de sare
  • Ulei de masline
  • 150 grame ciocolata neagra
  • 50 grame unt
  • 180 grame nuci sau alune de padure
  • Esenta de vanilie
  • 1 lingura zahar
  • Mod de preparare:

    Mod de prepapare

    Faina se amesteca cu laptele, ouale si un praf de sare, apoi se amesteca pana devine o compozitie omogena. O tigaie se unge cu putin ulei si cand se incinge, adauga compozitia pentru clatite si lasa-le sa se coaca 2-3 minute pe ambele parti. Clatitele trebuie sa fie mai groase decat clatitele clasice, asa ca va trebui sa pui mai multa compozitie decat atunci cand faci clatite obisnuite.

    Pentru sosul de ciocolata: ciocolata se amesteca cu untul si un praf de sare si se topeste la baie de aburi, amestecand usor. Cand s-a topit, pune in sosul de ciocolata alunele sau nucile pisate. Se lasa 2 ore la frigider.

    Dupa ce s-a racit compozitia cu ciocolata, ornam clatitele. Pune pe un platou rotund un strat de ciocolata, apoi o clatita, un strat de ciocolata si din nou o clatita. Repeta operatiunea pana cand epuizezi toate clatitele. Pastreaza o cantitate de ciocolata pentru a o pune deasupra. Acesta va fi ultimul strat al tortului. Se decoreaza cu alune confiate.

    Pofta buna!

    Autor : Delimano

    Asistenta telefonica gratuita
    x
    Asistenta telefonica gratuita
    Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

    Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

    Apelul nu te costa nimic!

    Suna-ma!