Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Tocanita de vita cu ciuperci

Tocanita de vita cu ciuperci
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 45
Ingrediente:

pentru 4 portii:

  • 1/2 kg carne vita;
  • 2-3 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 5-6 ciuperci proaspate ciuperci;
  • 1 cana de vin rosu sec;
  • 1 cana apa;
  • sare, piper.
  • 3 linguri ulei de masline.
Mod de preparare:

Taiati carnea si caliti-o la foc rapid in putin ulei, pana cand se rumeneste. Adaugati ceapa tocata si amestecati 2-3 minute. Puneti morcovii taiati, ciupercile, sarea si piperul (si completati cu apa daca este cazul). Adaugati apoi vinul si apa.

Inchideti oala sub presiune Delimano, setati la nivelul 2 si asteptati 25 de minute.

Eliberati presiunea din vas si serviti mancarea calda, de preferinta cu mamaliga.

Pofta Buna!

Autor : Aura Filote