Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Tocanita de vita cu ciuperci

Tocanita de vita cu ciuperci
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 45
Ingrediente:

pentru 4 portii:

  • 1/2 kg carne vita;
  • 2-3 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 5-6 ciuperci proaspate ciuperci;
  • 1 cana de vin rosu sec;
  • 1 cana apa;
  • sare, piper.
  • 3 linguri ulei de masline.
Mod de preparare:

Taiati carnea si caliti-o la foc rapid in putin ulei, pana cand se rumeneste. Adaugati ceapa tocata si amestecati 2-3 minute. Puneti morcovii taiati, ciupercile, sarea si piperul (si completati cu apa daca este cazul). Adaugati apoi vinul si apa.

Inchideti oala sub presiune Delimano, setati la nivelul 2 si asteptati 25 de minute.

Eliberati presiunea din vas si serviti mancarea calda, de preferinta cu mamaliga.

Pofta Buna!

Autor : Aura Filote

Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!