Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Tarta cu conopida

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 2 linguri ulei de masline (Tigaie Delimano® Ceramica)
  • sau 1 lingura (Tigaie din ceramica Delimano®)
  • 1 conopida mare sau 2 conopide mici
  • 8 bucati de file de ansoa sarat
  • 9 oua batute
  • 1 bagheta
  • 35 gr faina
  • 40 gr branza rasa – branza Pecorino Romano sau parmezan
  • 150 gr branza nematurata, alba, tare, de oaie
  • Mod de preparare:

    Faramițați miezul baghetei (umpleti jumatate de ceasca). In cratita Delimano® Ceramica incalziti 2 linguri de ulei pana ce acesta se infierbanta, adaugati conopida si bucatile de ansoa si gatiti inabusit pana ce conopida se inmoaie fara a se faramita - aproximativ 15 minute.

    Luati de pe foc si lasati sa se raceasca puțin. Amestecati conopida cu ouale, pesmetul, faina si branza de oaie Pecorino. Incalziti (pana ce senzorul termic de pe maner se inroseste) doua linguri de ulei in tigaia Delimano® Ceramica sau o lingura de ulei in tigaia Delimano® Ceramica Dry CookerTM si adaugati treptat cate o lingura plina din amestecul obtinut anterior.

    Prajiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana cand bucatile devin aurii.

    Puneti-le pe un prosop de bucatarie si serviti cu branza de oaie rasa deasupra.

    Autor : Delimano