Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Supa tatarasca de coltunasi cu carne

Supa tatarasca de coltunasi cu carne
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • aprox. 4 l zeama de carne si oase de pui,vita,oaie sau miel
  • 2 cepe tocate marunt
  • o ceasca mare de bulion
  • sare, piper
  • 300 ml iaurt
  • 2 linguri menta uscata
  • 4 catei de usturoi zdrobiti

Pentru foaia de paste:

  • 1 ceasca de faina
  • 1 ou
  • apa

Pentru umplutura:

  • 0,5 kg carne tocata de pui,vita ,oaie sau miel
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • sare,piper,MENTA
Mod de preparare:

Instructiuni pentru Supa tatarasca de coltunasi cu carne:

Numele acestei supe tatarasti este 'kashik berek shorba' si se face din carne de pui, vaca, oaie sau miel.

MOD DE PREPARARE:

Din cana de faina,ou si apa se face un aluat ca pentru taietei. Carnea tocata de pui, vaca, oaie sau miel se amesteca cu ceapa tocata marunt, sare, piper, menta. Se intinde o foaie ca pentru taietei, se lasa putin sa se usuce si se taie patratele cam de 4-5 cm. Patratelele se umplu cu carnea tocata. Intre timp se fierbe zeama de carne, dupa care se scot oasele din ea. Ceapa se caleste in ulei si se adauga bulionul, dupa care se adauga toate in supa si se da un clocot. Se potriveste de sare, se adauga si coltunasii si se fierb. Iaurtul, cateii de usturoi zdrobiti si menta se amesteca. La servire se adauga in farfurie, peste supa, iaurtul.

Pofta Buna!

Autor : Cipaianu Georgeta

Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!