Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Supa de sfecla rosie

Supa de sfecla rosie
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 60
Ingrediente:

Pentru preparare iti trebuie:

  • 30 gr unt
  • 3 buc. morcovi
  • 25 ml suc de lamaie
  • 15 ml ulei de masline
  • 1 patrunjel
  • 2 buc. cartofi
  • 1 sare
  • 60 ml smantana
  • 1 piper
  • 600 gr sfecla rosie(5 sfecle mici-mijlocii)
  • 1 buc. ceapa mijlocie
  • 2 l supa de legume
  • 100 gr nuci tocate bucati
Mod de preparare:

Instructiuni pentru Supa de sfecla rosie:

Ceapa, sfecla, morcovii si cartofii se curata si se spala., apoi se taie in cubulete. Intr-o cratita mare se topeste untul amestecat cu uleiul si se soteaza ceapa pana se inmoaie si capata o culoare aurie. Peste ceapa se pun sfecla si morcovii. Asezati cratita pe aragaz si mai prajiti timp de 15 minute la foc mic. Deasupra se toarna supa de legume, se pun cartofii si se pune toata compozitia pe foc. Reduceti flacara si mai fierbeti timp de 45 de minute. Adaugati sucul de lamaie si condimentati dupa gust cu sare si piper. Cui ii place, poate adauga in supa si o lingurita de zahar. La sfarsit presarati nucile tocate, patrunjelul maruntit foarte fin si smantana.

Pofta buna!

Autor : Fedeles Liliana

Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!