Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Supa de naut cu rosii si spanac in oala sub presiune

Supa de naut cu rosii si spanac in oala sub presiune
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 60
Ingrediente:
  • 500g piept de pui
  • 2 cepe
  • 3 lingurite de miere
  • 2 catei de usturoi
  • 800g rosii din conserva, decojite si tocate
  • 200ml vin alb sec
  • 1,2 litri apa
  • 2 lingurite paprika iute, crema sau pudra
  • 500g naut, lasat 24 de ore in apa
  • 2 maini de frunze de spanac
  • oregano proaspat
  • sare si piper macinat
  • ulei de masline
Mod de preparare:
  1. Taiati pieptul de pui in cubulete de 2x2 cm. Feliati ceapa fin.
  2. Incalziti 2 linguri de ulei de masline intr-un vas sub presiune Delimano Tempo Presto si caliti ceapa usor.
  3. Adaugati puiul si prajiti-l pana se patrunde, apoi turnati deasupra mierea si mai lasati la prajit inca un minut.
  4. Pasati rosiile cu un mixer manual.
  5. Adaugati peste pui piureul de rosii, apa si vinul, asezonati cu sare, piper macinat si paprika iute, apoi turnati si nautul inmuiat in apa si acoperiti cu capacul cu inchidere etansa.
  6. Lasati supa sa fiarba 30 minute la nivelul 1, dupa aceea deschideti supapa de aburi si luati capacul.
  7. Adaugati frunzele de spanac si serviti fierbinte.

PONT Supa spaniola cu rosii si naut servita cu paine este o masa consistenta. O puteti aroma cu usturoi, chimion si paprika.

Autor : Delimano