Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Risotto cu cereale quinoa si ciuperci

Risotto cu cereale quinoa si ciuperci
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 1 ceasca cereale quinoa (sau alte cereale), clatite
  • ulei de masline
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cepe rosii, tocate marunt
  • 1 catel de usturoi, presat
  • 200 gr ciuperci champignon, taiate in felii subtiri
  • 400 gr ciuperci shiitake, taiate in felii subtiri (doar palariile)
  • cimbru proaspat sau rozmarin
  • 250 ml vin alb
  • Mod de preparare:

    Puneti ½ l de apa cu sare intr-o oala Delimano® Ceramica si lasati sa dea in clocot. Adaugati cerealele quinoa, dati focul mai mic si lasati sa fiarba inabusit pana acestea se fragezesc si toata apa este absorbita, aproximativ 13 minute.

    Intre timp, incalziti o lingura de ulei de masline extravirgin intr-o tigaie Delimano® Ceramica sau o tigaie wok Delimano® Ceramica. Adaugati ceapa si sotati pana se rumeneste. Adaugati usturoiul si sotati inca 30 de secunde. Adaugati ciupercile si cimbrul si sotati pana ce lichidul produs se evapora. Adaugati vin si amestecati pana se evapora.

    Amestecati apoi cerealele quinoa in compozitia cu ciuperci si asezonati cu sare si piper proaspat macinat. Asezati apoi pe farfurii si serviti.

    Autor : Delimano