Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Reteta Zilei: Paste cu pui si smantana

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 400 g paste (penne);
  • ½ kg piept de pui;
  • 4-6 catei de usturoi (in functie de cat de tare latra, adica de marime si de usturime);
  • 250 ml smantana;
  • ulei;
  • boia dulce, sare, piper macinat.
  • Mod de preparare:

    Se poate ca reteta de fata sa nu fie chiar foarte prietenoasa cu silueta, insa daca nu exagerati la cantitate cu siguranta ca toate dimensiunile vor ramane… in parametri normali. Ce-i drept, sa serviti o singura portie (de marime normala) din acest preparat nu-i lucru chiar usor, odata ce nasul si papilele voastre au facut cunostinta cu aromele lui…

    Cum preparati reteta: Puneti pastele sa fiarba in apa cu putina sare. Taiati usturoiul, si pieptul de pui in cubulete. Dati usturoiul la calit intr-o tigaie neaderenta cu putin ulei, apoi adaugati carnea. Amestecati incet pana cand pieptul se rumeneste, apoi varsati smantana si mai lasati 10 minute la foc mic. Cu putin inainte sa inchideti focul puneti si restul de condimente (sare, piper, boia) si amestecati bine.

    Scurgeti pastele si amestecati-le cu sosul de smantana si pui. Serviti mancarea calda.

    Pofta Buna!

    Liviu Deculescu

    Autor : Delimano