Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Reteta Zilei: Ciuperci cu Pui si Ananas

Reteta Zilei: Ciuperci cu Pui si Ananas
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • ½ kg ciuperci Champignon;
  • un ananas mic;
  • 200 g piept de pui;
  • o lingurita cu varf de unt;
  • ulei, piper alb macinat, sare;
  • patrunjel verde.
  • Mod de preparare:

    Iata o reteta numai buna pentru zilele ploioase care se incadreaza in categoria 'vreme de stat acasa si facut copii'. Ciupercile, aliment ceva mai greu digerabil, fac casa (de fapt, masa mai degraba) foarte buna cu ananasul.

    Ingrediente Ciuperci cu pui si ananas:

    Cum pregatiti aceasta mancare:

    Taiati carnea de pui in bucati mici si puneti-o la calit intr-o tigaie neaderenta cu foarte putin ulei si cu un praf de sare. Scoateti miezul fibros al ananasului si taiati apoi ananasul in rondele fine. Spalati bine ciupercile, curatati-le si scoateti-le coditele. Puneti ciupercile intr-o tigaie separata sa se caleasca in untul topit, presarand peste ele sare si piper. Cand bucatelele de carne sunt putin rumenite si dupa ce, in cealalta tigaie, ciupercile s-au muiat putin, luati tigaile de pe foc si asezati carnea in palarioarele ciupercilor. Ati ramas cu o singura tigaie, in care veti adauga si ananasul. Puneti un strop de apa si lasati cam 10 minute sa se inabuse, cu un capac deasupra. La final, asezati feliile de ananas peste ciuperci si ornati cu patrunjel verde.

    Serviti mancarea calda. Datorita combinatiei ciuperci - ananas, acest preparat stimuleaza dorinta sexuala.

    Pofta Buna!

    Liviu Deculescu

    Autor : Delimano