Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Prajitura de curmale, ciocolata si cafea

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 150 gr unt
  • ¼ ceasca praf de cacao
  • 250 ml apa fiarta
  • 1 ½ linguri cafea instant
  • 1 pastaie vanilie
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 200 gr curmale, curatate de seminţe si tocate
  • 250 gr faina de alac
  • 2 lingurite praf de copt
  • un varf de sare
  • 200 gr zahar brun
  • 2 oua
  • un strop de ulei
  • Mod de preparare:

    Ungeti o tigaie Delimano® Ceramica Dry CookerTM cu un strop de ulei si presarati praf de cacao. Fierbeti apa intr-o cratita Delimano® Ceramica. Amestecati apa, cafeaua, vanilia si bicarbonatul.

    Adaugati curmalele si zdrobiti usor cu o furculita, apoi lasati sa se raceasca la temperatura camerei.

    Intr-un castron amestecati faina, praful de cacao, praful de copt si sarea. Frecati untul cu zaharul brun, pana obtineti o crema. Adaugati pe rand ouale si amestecati. Adaugati apoi amestecul de curmale si faina.

    Turnati compozitia intr-o tigaie Delimano® Ceramica Dry CookerTM cat este inca rece si coaceti la temperatura joasa aproximativ 40 de minute, pana se rumeneste sau pana cand puteti introduce o scobitoare in centrul prajiturii si o scoateti fara a se lipi aluatul pe ea.

    Autor : Delimano