Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Prajitura de curmale, ciocolata si cafea

Prajitura de curmale, ciocolata si cafea
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 150 gr unt
  • ¼ ceasca praf de cacao
  • 250 ml apa fiarta
  • 1 ½ linguri cafea instant
  • 1 pastaie vanilie
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 200 gr curmale, curatate de seminţe si tocate
  • 250 gr faina de alac
  • 2 lingurite praf de copt
  • un varf de sare
  • 200 gr zahar brun
  • 2 oua
  • un strop de ulei
  • Mod de preparare:

    Ungeti o tigaie Delimano® Ceramica Dry CookerTM cu un strop de ulei si presarati praf de cacao. Fierbeti apa intr-o cratita Delimano® Ceramica. Amestecati apa, cafeaua, vanilia si bicarbonatul.

    Adaugati curmalele si zdrobiti usor cu o furculita, apoi lasati sa se raceasca la temperatura camerei.

    Intr-un castron amestecati faina, praful de cacao, praful de copt si sarea. Frecati untul cu zaharul brun, pana obtineti o crema. Adaugati pe rand ouale si amestecati. Adaugati apoi amestecul de curmale si faina.

    Turnati compozitia intr-o tigaie Delimano® Ceramica Dry CookerTM cat este inca rece si coaceti la temperatura joasa aproximativ 40 de minute, pana se rumeneste sau pana cand puteti introduce o scobitoare in centrul prajiturii si o scoateti fara a se lipi aluatul pe ea.

    Autor : Delimano

    Asistenta telefonica gratuita
    x
    Asistenta telefonica gratuita
    Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

    Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

    Apelul nu te costa nimic!

    Suna-ma!