Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Piept de pui umplut cu crema de branza si infasurat in bacon

Piept de pui umplut cu crema de branza si infasurat in bacon
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 20
Ingrediente:

 

  • un piept de pui dezosat si fara piele;
  • doua linguri de crema de branza;
  • o lingura de ceapa verde (va trebui sa o maruntesti);
  • doua bucati de bacon (rumenit un pic).
Mod de preparare:

Poti sa incepi prin a taia pieptul de pui. Trebuie sa obtii 4 felii groase de piept de pui.

Amesteca apoi crema de branza cu ceapa si pune acest amestec pe o parte a pieptului. Ruleaza pieptul de pui astfel incat sa pastrezi crema de branza in interior.

Rumeneste baconul un pic, pentru cateva minute, si infasoara-l in jurul bucatilor de pui. Prinde, pentru siguranta, rulourile cu scobitori.

Asaza pieptul de pui umplut si infasurat pe o hartie de copt si da-l la cuptor pentru 30 de minute. Cand este patruns, poti sa-l mai frigi inca 5 minute pentru ca bacon-ul sa fie crocant.

Pofta buna!

Autor : Delimano