Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Piept de pui umplut cu crema de branza si infasurat in bacon

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : 20
Ingrediente:

 

  • un piept de pui dezosat si fara piele;
  • doua linguri de crema de branza;
  • o lingura de ceapa verde (va trebui sa o maruntesti);
  • doua bucati de bacon (rumenit un pic).
Mod de preparare:

Poti sa incepi prin a taia pieptul de pui. Trebuie sa obtii 4 felii groase de piept de pui.

Amesteca apoi crema de branza cu ceapa si pune acest amestec pe o parte a pieptului. Ruleaza pieptul de pui astfel incat sa pastrezi crema de branza in interior.

Rumeneste baconul un pic, pentru cateva minute, si infasoara-l in jurul bucatilor de pui. Prinde, pentru siguranta, rulourile cu scobitori.

Asaza pieptul de pui umplut si infasurat pe o hartie de copt si da-l la cuptor pentru 30 de minute. Cand este patruns, poti sa-l mai frigi inca 5 minute pentru ca bacon-ul sa fie crocant.

Pofta buna!

Autor : Delimano