Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Paste cu sos de rosii

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : 20
Ingrediente:
  • 100 gr morcovi
  • 3 buc. usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 varf sare
  • 200 gr rosii decojite
  • 300 gr paste (spirala)
  • 100 buc. telemea
Mod de preparare:

Instructiuni pentru Paste cu sos de rosii:

Pastele au valoare nutritiva ridicata si contin componente principale cu grad ridicat de asimilare si sunt recunoscute pentru simplitate, rapiditate, diversitate in preparare... Modalitate de preparare: Usturoiul, morcovul (fiert in prealabil) il taiati in cuburi mici si il puneti la prajit in ulei de masline. Rosiile decojite si tocate marunt le adaugati peste sosul obtinut si lasati sa fiarba la foc mic pentru cateva minute. Intre timp fierbeti si pastele, cand au fiert stoarceti apa si adaugati sosul (condimentati cu sare), si la suprafata adaugati telemea. Pofta buna!

Autor : uglea mihaela