Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Omleta cu dovlecei

Omleta cu dovlecei
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 500 gr dovlecel
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura maghiran tocat
  • 2 oua
  • piper negru macinat
  • 1 lingura unt
Mod de preparare:

Taiati capetele zucchiniului si razuiti pe partea mare a razatorii. Amestecati cu o lingurita de sare si lasati deoparte o jumatate de ora. Puneti apoi zucchiniul intr-o strecuratoare si scurgeti-l bine.

Incalziti ulei de masline intr-o tigaie Delimano® Ceramica (pana cand senzorul termic de pe maner se inroșește) si prajiti zucchini pana se rumeneste, timp de 6-7 minute. Adaugati maghiranul, apoi lasati sa se raceasca. Intr-un castron bateti ouale usor cu o furculita, adaugati dovlecelul, piperul si putina sare.

Incalziti (pana cand senzorul termic de pe maner se inroșește) untul intr-o tigaie Delimano® Ceramica, adaugati amestecul cu zucchini si turnati in tigaie. Lasati la foc mai mic, intoarceti omleta si prajiti si pe cealalta parte timp de 1 minut.

Lasati sa se raceasca incet, apoi taiati in forma de triunghi si serviti cu salata.

Autor : Delimano