Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Muschi de vita in prosciutto, cu sparanghel si sos de vin

Muschi de vita in prosciutto, cu sparanghel si sos de vin
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 20
Ingrediente:
  • 50g unt
  • 50g fructe de padure
  • Tarhon
  • 50g supa de vita concentrata (stock)
  • 100g vin rosu
  • 200g sparanghel
  • 100g prosciutto crudo
  • 400g muschi de vita
  • Gheata
  • 1 lingura de zahar, piper, sare
Mod de preparare:

Muschiul de vita se asezoneaza cu sare si piper, se imbraca in felii subtiri de prosciutto crudo si se pune in tigaia bine incinsa apoximativ 3 minute pe fiecare parte, dupa care, daca este nevoie, se mai da la cuptor 5-6 minute la 200 grade C.

Pentru sosul de vin se face o reductie din vin rosu si tarhon. In tigaia in care am preparat vita adaugam putina supa de vita, sosul de vin, fructe de padure, sare si piper. Fierbem bine, dupa care trecem totul prin sita.

Sparanghelul se curata, se fierbe 2 minute in apa clocotita cu 1lingurita de zahar, se soate si se trece imediat intr-un bol cu gheata si apa.

Dupa citeva minute se soate si se trage 1minut in tigaie cu unt.

Autor : Delimano