Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Musaca cu branza de capra

Musaca cu branza de capra
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 45
Ingrediente:
  • 1,5 kg cartofi 
  • 500g carne de porc tocata 
  • 500g carne de vita tocata 
  • 750g suc de rosii 
  • 2 oua 
  • 200g branza de capra marar, 
  • piper, sare 2 buc ceapa

Sosul bechamel:

  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 50 gr. unt
  • 250 ml. lapte
  • sare, piper si un varf de nucsoara
Mod de preparare:

Cartofii se curata, se feliaza si se rumenesc putin in tigaie. Se toaca 2 cepe, se calesc in unt dupa care se adauga carnea ,se calesc bine, iar la sfirsit se adauga sucul de rosii. Se mai scade putin, se adauga sare si piper, iar cand s-a racit putin se adauga cele doua oua. Se aseaza straturi de cartofi si carne, ultimul strat fiind de cartofi; la jumatate se pune un strat de branza de capra cu marar proaspat tocat.Deasupra punem felii de rosii si putin suc de rosii. Se pune la cuptor la 180 de grade timp de 45 min.

Sosul bechamel:

Se caleste ceapa in unt pana devine lucioasa, se adauga faina si se amesteca bine. Turnam usor laptele si amestecam energic. Se fierbe la foc mic aproximativ 15 minute, dupa care se adauga sare, piper nucsoara si se trece prin sita.

Autor : Mimi Nicolae

Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!