Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Lapte de pasare cu ciocolata

Lapte de pasare cu ciocolata
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:

Crema de portocale:

  • 50 gr gem de caise
  • sucul de la o portocala, proaspat stors

Crema de ciocolata:

  • 250 gr ciocolata cu 70% cacao
  • 300 ml lapte
  • 300 ml frisca
  • 30 gr zahăr

Servire:

  • 120 gr zahar
  • 400 ml lapte
  • 400 ml apa
Mod de preparare:

Topiti gemul intr-o oala Delimano® Ceramica la foc mic si apoi amestecati-l cu sucul de portocale.

Incalziti frisca si laptele in cratita Delimano® Ceramica, apoi turnati amestecul fierbinte peste ciocolata bucati. Lasati sa stea 2-3 min¬ute si amestecati. Daca doriti, puteti adauga zahar si/sau suc de portocale.

Separati cu atentie albusurile de ou si bateti-le pana se intaresc. Incorporați cu grija si zaharul. Fierbeti laptele in cratita Delimano® Ceramica. Aduceți laptele in punctul de fierbere, apoi dați focul la minim. In laptele astfel preparat adaugati un bulgare de lapte de pasare. Acesta trebuie indepartat dupa ce a fiert in lapte.

Turnati crema de ciocolata pe o farfurie si asezati apoi cu grija bulgarii de lapte de pasare deasupra. Turnati crema de portocale peste si serviti.

Autor : Delimano

Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!