Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Kebab de curcan

Kebab de curcan
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 1 lingurita seminte de chimen prajite
  • 1 catel de usturoi
  • 400 gr carne de curcan tocata
  • 2 linguri de oregano proaspat maruntit, maghiran sau cimbru
  • 1 lamaie mare
  • sare si piper proaspat macinat
  • 2 felii groase de paine alba, fara coaja, taiata in cuburi de aproximativ 2 cm
  • 8 foi de dafin
  • 400 gr salata tanara
  • Mod de preparare:

    Pisati semintele de fenicul si usturoiul intr-un mojar si presarati un varf de sare. Amestecati carnea de curcan tocata cu praful obținut, verdeturi, sare si piper. Decojiti lamaia, taiati-o in 4 felii groase care vor fi taiate apoi pe jumatate si in final pe sfert, in functie de marime.

    Din carnea de curcan faceți o chifteluța de aproximativ 2 cm diametru. Faceti o frigaruie, puneti prima data o bucatica de paine, apoi o foaie de dafin, o chifteluța de carne de curcan, lamaie si inca o chifteluța de carne, foaie de dafin, la sfarsit inca o bucatica de paine. Stropiti kebab-urile cu ulei de masline, in special painea.

    Incalziti o tigaie Delimano® Ceramica sau o cratita Delimano® Ceramica pana se infierbanta (senzorul termic de pe maner se inroșește) si prajiti bucatile de kebab pentru aproximativ 8 minute, intorcandu-le. Tineti seama de faptul ca curcanul nu prinde culoarea inchisa, pana nu se face la interior.

    Serviti cu salata, o felie de lamaie si ulei de masline.

    Autor : Delimano