Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Kebab de curcan

Kebab de curcan
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 1 lingurita seminte de chimen prajite
  • 1 catel de usturoi
  • 400 gr carne de curcan tocata
  • 2 linguri de oregano proaspat maruntit, maghiran sau cimbru
  • 1 lamaie mare
  • sare si piper proaspat macinat
  • 2 felii groase de paine alba, fara coaja, taiata in cuburi de aproximativ 2 cm
  • 8 foi de dafin
  • 400 gr salata tanara
  • Mod de preparare:

    Pisati semintele de fenicul si usturoiul intr-un mojar si presarati un varf de sare. Amestecati carnea de curcan tocata cu praful obținut, verdeturi, sare si piper. Decojiti lamaia, taiati-o in 4 felii groase care vor fi taiate apoi pe jumatate si in final pe sfert, in functie de marime.

    Din carnea de curcan faceți o chifteluța de aproximativ 2 cm diametru. Faceti o frigaruie, puneti prima data o bucatica de paine, apoi o foaie de dafin, o chifteluța de carne de curcan, lamaie si inca o chifteluța de carne, foaie de dafin, la sfarsit inca o bucatica de paine. Stropiti kebab-urile cu ulei de masline, in special painea.

    Incalziti o tigaie Delimano® Ceramica sau o cratita Delimano® Ceramica pana se infierbanta (senzorul termic de pe maner se inroșește) si prajiti bucatile de kebab pentru aproximativ 8 minute, intorcandu-le. Tineti seama de faptul ca curcanul nu prinde culoarea inchisa, pana nu se face la interior.

    Serviti cu salata, o felie de lamaie si ulei de masline.

    Autor : Delimano

    Asistenta telefonica gratuita
    x
    Asistenta telefonica gratuita
    Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

    Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

    Apelul nu te costa nimic!

    Suna-ma!