Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Iahnie de fasole

Iahnie de fasole
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 60
Ingrediente:
  • 10 buc. foi de dafin
  • 2 buc. morcovi
  • 1 lingura miere
  • 3 buc. ceapa
  • 1 lingura sare
  • 4 lingura ulei de floarea soarelui
  • 100 ml suc de rosii
  • 4 buc. catei de usturoi
  • 1 kg fasole boabe mari
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 buc. legatura marar
  • 2 lingura piper
Mod de preparare:

Instructiuni pentru iahnie de fasole:

Se pun la înmuiat cu 1 zi inainte boabele de fasole în apă rece. A doua zi, fierbem fasolea, în trei ape. După ce apa fierbe 15 minute, o aruncam si o inlocuim cu altă apă fierbinte. În ultima apă adăugam şi foile de dafin. Când este fiartă de jumătate adăugaţi şi o lingură de sare în apă. Curăţam ceapa, morcovii şi usturoiul şi le tocam mărunt. Încingem uleiul într-o cratiţă adâncă. Calim ceapa, usturoiul şi morcovii. Stingem cu apă de pe fasole. Adăugam sucul de rosi şi mierea. Fierbem până când legumele sunt pătrunse şi s-a format un sos gros. Adăugam boabele de fasole scurse de apă, cimbru, mărarul, sare şi piper după gust. Lăsam mâncarea să mai dea câteva clocote şi o luam de pe foc. Pofta buna!

Autor : Nita Alexandra Cristina

Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!