Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Fusilli cu ciuperci si sos de rosii

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : 20
Ingrediente:
  • 200 gr ciuperci
  • 50 ml ulei
  • 1/2 buc. ceapa
  • 200 gr fusilli
  • 100 gr pasta de tomate
Mod de preparare:

Instructiuni pentru fusilli cu ciuperci si sos de rosii:

  • se folosesc 200 de grame de paste fusilli.
  • se pun apa si sarea la foc, si cand apa da in clocot se adauga pastele fusilli.
  • se fierb, iar cand sunt gata se scurg de apa si se tin cateva minute sub jet de apa rece in sita.
  • in tigaie se pune uleiul, si cand este incalzit se pun ceapa taiata marunt si ciupercile taiate; se amesteca pana cand se prajeste ceapa iar ciupercile se inmoaie.
  • se pune pasta de tomate si se amesteca timp de cateva minute pe foc domol.
  • se adauga pastele fusilli si se mai amesteca de cateva ori, apoi se pun in farfurie.

Pofta Buna!

Autor : ursan radu doru