Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Fusilli cu ciuperci si sos de rosii

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 20
Ingrediente:
  • 200 gr ciuperci
  • 50 ml ulei
  • 1/2 buc. ceapa
  • 200 gr fusilli
  • 100 gr pasta de tomate
Mod de preparare:

Instructiuni pentru fusilli cu ciuperci si sos de rosii:

  • se folosesc 200 de grame de paste fusilli.
  • se pun apa si sarea la foc, si cand apa da in clocot se adauga pastele fusilli.
  • se fierb, iar cand sunt gata se scurg de apa si se tin cateva minute sub jet de apa rece in sita.
  • in tigaie se pune uleiul, si cand este incalzit se pun ceapa taiata marunt si ciupercile taiate; se amesteca pana cand se prajeste ceapa iar ciupercile se inmoaie.
  • se pune pasta de tomate si se amesteca timp de cateva minute pe foc domol.
  • se adauga pastele fusilli si se mai amesteca de cateva ori, apoi se pun in farfurie.

Pofta Buna!

Autor : ursan radu doru

Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!