Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Fursecuri rulou cu fluturasi

Fursecuri rulou cu fluturasi
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 20
Ingrediente:
  • zahar pudra, 1 cana;
  • praf de copt, 1 lingura;
  • margarina, 3/4 de cana;
  • faina, 2 cani;
  • amidon, 1 cana;
  • esenta de vanilie, 1 lingurita;
  • cacao, 1 lingura 1/2;
  • 1 ou.
  • Mod de preparare:

    Aceasta reteta urmeaza reteta traditionala si simpla, dar aduce un plus de creativitate. In primul rand, se amesteca toate ingredientele, in afara de cacao, intr-un bol, pentru a pregati aluatul, in timp ce preincalzesti cuptorul la 180 de grade Celsius. Cand ingredientele s-au amestecat frumos, formeaza doua bile de dimensiuni egale. Ia cacaoa si adaug-o la una din bile. Lasa cele doua bile de aluat infasurate in folie de plastic pentru aproximativ 30 de minute in frigider.

    Scoate-le apoi din frigider si intinde bilele formand dreptunghiuri, cu stratul de cacao sub cel simplu. Taie in jumatate cu un cutit si ruleaza fiecare alutat. Preseaza-le unul de altul ca sa arate ca un fluture mai grasut sau usor aplatizat. Iei din nou cutitul si tai in bucati. Ia fiecare felie si apasa-o un pic, folosind degetele. Pune fluturii pe o tava si se coace-i in cuptor timp de cateva minute.

    Vei vedea ca sunt fooooarte gustosi si aratosi! Pofta buna!

    Autor : Delimano

    Asistenta telefonica gratuita
    x
    Asistenta telefonica gratuita
    Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

    Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

    Apelul nu te costa nimic!

    Suna-ma!