Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Fursecuri rulou cu fluturasi

Fursecuri rulou cu fluturasi
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 20
Ingrediente:
  • zahar pudra, 1 cana;
  • praf de copt, 1 lingura;
  • margarina, 3/4 de cana;
  • faina, 2 cani;
  • amidon, 1 cana;
  • esenta de vanilie, 1 lingurita;
  • cacao, 1 lingura 1/2;
  • 1 ou.
  • Mod de preparare:

    Aceasta reteta urmeaza reteta traditionala si simpla, dar aduce un plus de creativitate. In primul rand, se amesteca toate ingredientele, in afara de cacao, intr-un bol, pentru a pregati aluatul, in timp ce preincalzesti cuptorul la 180 de grade Celsius. Cand ingredientele s-au amestecat frumos, formeaza doua bile de dimensiuni egale. Ia cacaoa si adaug-o la una din bile. Lasa cele doua bile de aluat infasurate in folie de plastic pentru aproximativ 30 de minute in frigider.

    Scoate-le apoi din frigider si intinde bilele formand dreptunghiuri, cu stratul de cacao sub cel simplu. Taie in jumatate cu un cutit si ruleaza fiecare alutat. Preseaza-le unul de altul ca sa arate ca un fluture mai grasut sau usor aplatizat. Iei din nou cutitul si tai in bucati. Ia fiecare felie si apasa-o un pic, folosind degetele. Pune fluturii pe o tava si se coace-i in cuptor timp de cateva minute.

    Vei vedea ca sunt fooooarte gustosi si aratosi! Pofta buna!

    Autor : Delimano