Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Direse

Direse
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 45
Ingrediente:
  • 2 buc. morcovi
  • 2 buc. oua
  • 2 lingura ulei
  • 2 buc. ceapa
  • 4 buc. cartofi
  • 1 lingurita sare
  • 1 varf cimbru
  • 1 varf piper
  • 1 buc. ardel gras
  • 1 buc. legatura patrunjel
  • 300 gr afumatura (muschi file afumat)
  • 400 gr iaurt de casa cu smantana
Mod de preparare:

Instructiuni pentru Direse:

Tocam marunt ceapa, ardeiul, morcovul il taiem rondele iar muschiul file afumat in bucatele marisoare. Tocam marunt si patrunjelul. Punem ceapa la calit in 2 linguri de ulei, adaugam ardeiul si morcovul si lasam pe foc pentru 2 minute, amestecand continuu. Adaugam o cana de apa si lasam sa traga un clocot. Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Ii punem peste ceapa si completam cu apa calduta. Condimentam cu sare, piper, cimbru si un pic de patrunjel tocat si lasam sa fiarba la foc mic pentru aproximativ 20 minute. Dupa 15 minute adaugam si muschiuletul file afumat. Separat batem ouale cu un praf de sare si le amestecam cu iaurtul de casa cu smantana. Luam 2 polonice din ciorba fierbinte si o adaugam peste iaurt si amestecam, iar apoi incorporam aceasta compozitie in ciorba de pe foc. Mai lasam pe foc 1 minut, adaugam patrunjelul verde tocat si oprim focul. Se serveste fierbinte, cu ardei iuti murati.

Autor : Calistru Irina