Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Cotlet de vitel cu unt auriu si capere

Cotlet de vitel cu unt auriu si capere
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 20
Ingrediente:
  • 3 linguri faina
  • 500 gr bucati subtiri de cotlet de vitel
  • 20 gr unt taiat bucati
  • 1 ½ lingura otet din vin alb
  • 1 ½ lingura capere mici deshidratate
  • 2 linguri patrunjel proaspat maruntit
  • Mod de preparare:

    Incalziti tigaia Delimano® Ceramica Dry Cooker (pana ce senzorul termic de pe maner se inroșește) si adaugati 2, respectiv 1 lingura de ulei.

    Intre timp, amestecati faina, o lingurita de sare si jumatate de lingurita de piper proaspat macinat si treceti bucatile de cotlet prin amestecul astfel obtinut.

    Gatiti carnea 2-3 minute in 2 etape, intorcand-o o data pana prinde culoarea aurie. Mutati carnea pe o farfurie.

    Scurgeti excesul de ulei din tigaie, adaugati untul si lasati-l la temperatura joasa pana ce acesta devine auriu. Adaugati otet, caperele si putina sare si piper.

    Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie sa se incalzeasca si presarati patrunjel.

    Autor : Delimano