Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Cotlet de vitel cu unt auriu si capere

Cotlet de vitel cu unt auriu si capere
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : 20
Ingrediente:
  • 3 linguri faina
  • 500 gr bucati subtiri de cotlet de vitel
  • 20 gr unt taiat bucati
  • 1 ½ lingura otet din vin alb
  • 1 ½ lingura capere mici deshidratate
  • 2 linguri patrunjel proaspat maruntit
  • Mod de preparare:

    Incalziti tigaia Delimano® Ceramica Dry Cooker (pana ce senzorul termic de pe maner se inroșește) si adaugati 2, respectiv 1 lingura de ulei.

    Intre timp, amestecati faina, o lingurita de sare si jumatate de lingurita de piper proaspat macinat si treceti bucatile de cotlet prin amestecul astfel obtinut.

    Gatiti carnea 2-3 minute in 2 etape, intorcand-o o data pana prinde culoarea aurie. Mutati carnea pe o farfurie.

    Scurgeti excesul de ulei din tigaie, adaugati untul si lasati-l la temperatura joasa pana ce acesta devine auriu. Adaugati otet, caperele si putina sare si piper.

    Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie sa se incalzeasca si presarati patrunjel.

    Autor : Delimano

    Asistenta telefonica gratuita
    x
    Asistenta telefonica gratuita
    Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

    Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

    Apelul nu te costa nimic!

    Suna-ma!