Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Clatite din faina de hrisca umplute cu sunca

Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
Total time : Informatie nedisponibila
Ingrediente:
  • 75 gr faina de hrisca
  • 75 gr faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurita sare
  • 1 ou batut
  • 300 ml lapte batut
  • 2 ½ linguri ulei de masline
  • cateva frunze de salvie proaspata sau uscata, tocata
  • 200 gr sunca, se taie in fasii mici
  • salata tanara pentru garnitura
  • Mod de preparare:

    Intr-un castron amestecati faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.

    Adaugati ouale, laptele batut si 2 lingurite de ulei de masline.

    Amestecati si incorporati sunca si salvia.Incalziti o tigaie pentru clatite Delimano® Ceramica si ungeti-o cu ulei de masline.

    Turnati doua linguri de aluat, si coaceti 2 minute pe fiecare parte.

    Autor : Delimano