Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Budinca de curmale si ghimbir confiat

Budinca de curmale si ghimbir confiat
Durata de utilizare gatit : Informatie nedisponibila
Timp de preparare : Informatie nedisponibila
In total : Informatie nedisponibila
Ingrediente:

Sosul:

  • 500 ml frisca
  • 120 gr zahar brun moscovado
  • 2 ½ linguri de sirop de ghimbir
  • un varf de cutit de sare

Budinca:

  • 180 gr curmale, se scot samburii si se taie cubulete
  • 250 ml apa
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 40 gr ghimbir zaharisit taiat
  • 175 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ½ lingurita sare
  • 55 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 2 oua
Mod de preparare:

Sosul:

Amestecati zaharul, frisca, sarea si siropul intr-o oala Delimano si puneti totul la foc. Lasati zaharul sa se dizolve. Fierbeti aproximativ 5 minute pana ce amestecul se intareste usor. Turnati jumatate de amestec intr-o forma si puneti-l la frigider. Pastrati cealalta jumatate pentru servit.

Budinca:

Incalziti curmalele si apa in cratita Delimano. Odata ce apa incepe sa fiarba, indepartati de pe foc si amestecati bicarbonatul de sodiu. Adaugati ghimbirul. Intr-un bol separat cerneti faina, praful de copt si sarea. Cu ajutorul mixerului bateti untul si zaharul pana obțineți un amestec usor si cremos. Adaugati progresiv ouale si bateti-le. Turnați apoi jumatate din amestecul de faina, apoi cel de curmale si faina ramasa. Amestecati bine.

Ungeti cu unt o tigaie Delimano® Ceramica Dry Cooker. Turnati amestecul in aceasta si coaceti pentru aproximativ 50 de minute, sau pana ce pe o scobitoare introdusa in centrul pastei vedeți firimituri umede.

Autor : Delimano

Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!