Nu ai nici un produs in cos.

Intra in

Informatii despre livrare

  • Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Taxa de livrare se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Plata se poate face online cu cardul sau curierului la livrare. Curierul nu este angajat Studio Moderna si nu are dreptul sa desigileze coletul.
  • Livrarea produselor catre consumator se va face intre 72h si 30 de zile calendaristice de la incheierea contractului. Aceste conditii nu se aplica produselor cumparate direct din magazinele Studio Moderna SA (sau a celor cumparate online cu ridicare din magazin).
  • Plata comenzii se face la livrare. In colet vei primi si factura comenzii si toate datele referitoare la garantia produselor comandate.
  • Deasemenea poti cumpara direct produsele din magazinul nostru de prezentare din magazinele noastre.
  • Personalul SC Studio Moderna SA nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor. CONSUMATORUL NU POATE DENUNTA UNILATERAL CONTRACTUL IN CAZUL PRODUSELOR CARE SUNT SUSCEPTIBILE A SE DETERIORA SAU A EXPIRA RAPID (EX. PRODUSE COSMETICE, ULEIURI SI ADITIVI DE MOTOR, ETC.) CAT SI PRODUSELE SIGILATE CARE NU POT FI RETURNATE DIN MOTIVE DE PROTECTIE A SANATATII SAU DIN MOTIVE DE IGIENA SI CARE AU FOST DESIGILATE DE CONSUMATOR.
  • LIVRAREA PRODUSELOR catre consumator se va face in decurs de cel mult 30 zile de la incheierea contractului. Conditiile de mai sus nu se aplica produselor cumparate direct din magazinele Studio Moderna SA
  • Conditiile de mai sus nu se aplica produselor cumparate direct din magazinele Studio Moderna SA
Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!